5800 ı Olanlar Lütfen Baksın..!!

Sponsorlu Bağlantılar

5800'ından Memnun musun?

• Kullanılan toplam oy
    2,022
fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
Alfasayısal ile mesaj normal telefon gibi yazılabiliniyor . Çok güzel telefon tavsiye ederim herkese... :)

loveprenses

loveprenses

Üye
arkadaşlar önceki gün bizde baktık telin görünüşü okuduğum kadarıyla özellikleri felan süperdi ve haftaya almaya gidecektim şimdi yorumları okuyunca kafam çok karıştı.aslında benim istediğim çok fazla özellikli bişi değil...iyi kalitede müzik dinleyim ve n73 deki gibi foto ve kamera kalitesi olsun yeter diyorum ama bazı arkadaşlar kamera ve fotonun pek iyi olmadığını yazmışlar birde bu dokunmatik ekran hassaslığı ve soğuk havalardaki ekranın kilitlenmesi problemleri gerçekten hepsin de oluyo mu acaba ooooooooffffffffff çok kafam karıştı kararsız kaldım şimdi. piyasada n73 ün sıfırı yokmuş artık olsa ondan alacaktım sizce ne yapmalıyım :(

mustafakaya27

Üye
mükemmel bir telefon birde maps wrlesss ile çalışsa

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın çıkardığı bir uygulama ile GPS ücretsiz... :)

ßyMevzu

ßyMevzu

Üye
Selamun Aleykum qençler 1 hafta önce aldım telefonu harika ßi telefon şuan ama henüz film izleyemedim telefonda veya atamadım ßu problemi nasıl çözerim normal pc den film attm mp4 dü qalba ama desteklemedi acmadı kimindede görüntüyü vermeden sesli bi şekilde filmi oynattı filmi tekrardan sildim ßu konuda yardım istiyorum sizden we hala eminim bilmediqim özellikleri wardır ßilen paylaşırsa sewinirim özelliklerinden standart şeyler dışında...Şimdiden tşk.ederim...

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
mp4 çalıştırması lazım :S Ben izliyorum sürekli mp4 ile :S

ysrkvs

ysrkvs

Üye
Selamun Aleykum qençler 1 hafta önce aldım telefonu harika ßi telefon şuan ama henüz film izleyemedim telefonda veya atamadım ßu problemi nasıl çözerim normal pc den film attm mp4 dü qalba ama desteklemedi acmadı kimindede görüntüyü vermeden sesli bi şekilde filmi oynattı filmi tekrardan sildim ßu konuda yardım istiyorum sizden we hala eminim bilmediqim özellikleri wardır ßilen paylaşırsa sewinirim özelliklerinden standart şeyler dışında...Şimdiden tşk.ederim...

GENÇ senin video izleme sorunun kolay. Senin mp4 indirdiginin çözünürlüğü tlfndan yüksekse sadece sesi gelir görüntüyü açamaz. O yüzden yapman gereken herhangi bi programla uygun çözünürlüge cevireceksin. ben FORMAT FACTORY kullanıyorum seçeneklerden tlfn modeli olarak 58xx ExpressMusic diye secenek var zaten çevirip rahat rahat izleyebilirsin.

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
hangi uygulama kardeş bu. haritalara tıklamaya korkuyorum ben artık her seferinde kontörümü sıfırlıyor. tlfndan tek şikayetim bu benim.

Bu adrese gir, uygulamayı indir :)

(wLan ile gir, yoksa çok kontörün gider :aha: )

ßyMevzu

ßyMevzu

Üye
ßeklettiqim için özür ßukadar caßuk cvp qeliceğni sanmıyordum e yeni üye oldum profilde qezindim biraz şimdi msjlarınıza döndüm baktım,reyis,ysrkvs sadece şuanki sorunum bu şimdilk başka konuda yok bu konuları biraz daha açarsanız yapmaya çalışıcam örneğin pc imde ki filmlerden bi film atıp izleyemezmiyim şimdiye kadar dün WLan dan bi video indirdim sadece onu izliorum birde 5800 ın kendi videoları :D başka bişy yok tertemiz maşallah.haritaya giren ark.daş walla yarıldım sanada :Ddediği gibi WLan ı kullan :D

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
ßeklettiqim için özür ßukadar caßuk cvp qeliceğni sanmıyordum e yeni üye oldum profilde qezindim biraz şimdi msjlarınıza döndüm baktım,reyis,ysrkvs sadece şuanki sorunum bu şimdilk başka konuda yok bu konuları biraz daha açarsanız yapmaya çalışıcam örneğin pc imde ki filmlerden bi film atıp izleyemezmiyim şimdiye kadar dün WLan dan bi video indirdim sadece onu izliorum birde 5800 ın kendi videoları :D başka bişy yok tertemiz maşallah.haritaya giren ark.daş walla yarıldım sanada :Ddediği gibi WLan ı kullan :D

Bilgisayarındaki bir filmin boyutunu çeşitli programlarla ufaltabilirsin :) En basiti Movie Maker ile yapabilirsin bunu..

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
arkadaşım video dönüştürücüleri kullan ;)

falcata7169

Üye
ben telefonun geniş ekranın kamera çekimini dokunmatğini müzüik ses çıkışını başkasını bilmem ama ben telefonun baya bi kullanıyorum 3 gün gidiyor daha hiç bir arzası çıkmadı 8 gb hafızasaı mükemmel ama 2 şeyi tam bilimom bilenler lütfen söylesin 1. si gps sizdede ücretlimi 2.si de enson güncelleştirme v40 mı ben de güncelleştirme yok diyor ama bence alcaksan güzel bir telefon

ysrkvs

ysrkvs

Üye

sen yarılmaya devam et zaten wlan ile giriyoruz arkadaşım ama yinede en az 1 kontör alıyor ve bunu yaşayan sadece ben degilim neyse forumda yenisin artık bunları zamanla öğreneceksin. hoşgeldin. video çevirmeyi daha açık nasıl anlatım ki o dedigim programla istedigin her videoyu cevirebilirsin işte tlfna uygun hale getirirsin.

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
arkadaşım tümleşik gps i seç sadece diğerlerini kaldır gitmez kontorün

ßyMevzu

ßyMevzu

Üye
eyw,saolun ysrkvs çawus olmşssun ßirde anlamıyom bilmiyom dion :Dtşk.ettim o bahsettiqnz proqramı indirmek mi qerekiyo

Üst Alt