whitead
Üye
- lerini yazayım 1 şarjı 1 gün zor gidiyor 2.Flash videolarını ve oyunlarını açamıyor 3. ses kalitesi iyi sesşiddeti berbat enüst ses seviyesinde hala yokmu bunun üstü diye sesdümesi ile oynuyorsun uzun msgları yazarken kasılıyo telefon sinir bozucu :S
- lerini yazayım 1 şarjı 1 gün zor gidiyor 2.Flash videolarını ve oyunlarını açamıyor 3. ses kalitesi iyi sesşiddeti berbat enüst ses seviyesinde hala yokmu bunun üstü diye sesdümesi ile oynuyorsun uzun msgları yazarken kasılıyo telefon sinir bozucu :S
yaa ben bu telden almayı düşünüyodum çüki ben sep990i kullanıyorum ve artık miyadı doldu.. gps hariç her özellik var telimde o yüzden ben bu özelliklerde tel almak istiyodum ama 5800 dan soğuttunuz son iki yorumla..
saçmalamasınlar..ne yani termometreyle mi gezecen sürekli..ver garantiye gitsin...seni baştan savmışlar..arkadaslar bende 6 aydır kullanıorum bu telı ama gercekten onerılecek bı tel deıl...yazın ıcbır sorun yoktu...kasa acıklıgı mesaj yazma hızı falan fısman onlar goderıldı ama suan tek sorun telın oda sıcaklıgı dısına cıkıldıgında ekranınn kaybolması sankı murekkebı akmıs gıbı gozukmesı...servıse soruldugunda ne sıcak ortamda nede soguk ortamda kkullanacaksın bu telı dıolar...pekı ben dısarda cebımde tasımayacakmıyım bu telı evde bırakıp mı cıkacagım dıorum ne yapalım....tel bole dıolar...eger dısarı cıktıgınızda telı devamlı sıcak tutmaya razı ısenız bırsey dıyemem ekran gıttıgı zmn avcuda en az bı dk ısıtıorum telı ekran gerı gelsın dıe...arıza da yok kendınden kaynaklanan bırseymıs...dogru yalan bılemıorum artık...
biraz daha açık anlatsan?arkadaşlar ben hotmail ve facebook'a giremiyorum. ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?