5800 harita sorunu destek pls

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
5800 harita sorunu destek pls
beyler haritalara giriyom kontor giriyor ve konumlamada yardımlı gps wi-fi ağ ve şebeke tabanlı kapalı sadce tümleşik gps açık konumlama sunucusuda kapalı ve hala kontor gidiyor ve ve haritalr son sürümde bir yardım edin

--------------- Ekleme ---------------

yardım eden yok mu yha

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
haritalara girdiginde online olmaman lazım ona bi baksana haritaların altında otomatik online ol tarzı bişi işaretlidir belki..

--------------- Ekleme ---------------

haritaların altında ayarlar,internet,bağlantı diye bi yer war orada ç içimisn ç dışımı??

fecihi

Üye
Bağlantılardan AVEA internet AVEA MMS ve AVEA GPRS bağlantılarını siliniz. (Şebeke türüne göre isimleri fark edebilir, Turkcell Vodafone)

fedata

fedata

Üye
öncelikle
menü>uygulamalar>yer>konumlama>konumlama sunucusu>konumlama sunucusunu kullan seçeneğini kapalı olarak belirle.
daha sonra
menüden haritaları aç sonra bu uygulamada
ayarlar>internet>bağlantı seçeneğini çevirim dışı yap.artık sorun kalmayacaktır.tabi konumlama yöntemlerinde bluetooth gps+şebeke tabanlı kısmını kaldırman lazım..bunu yaptığını varsayıyorum.yardımlı gps i kapatmana gerek yok bende açık :) bu arada biraz geç buluyor konumu ilkinde sonra sorun yok..ee o kadar da normal.çanak anten bile bazen dışarıda zor çekiyor,ufacık gps anteninden ne kadar performans bekleyelim.ama nokia nın bu uygulaması bile diğerlerine açık ara fark atarda biz kıymetini bilmiyoruz:)

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
saol beyler destek için oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt