***5800 hard format*** ( yardım )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

legendko

Üye
    Konu Sahibi
***5800 hard format*** ( yardım )
5800 Telefonuma hard format atmak istiyorum tlefon hafızası doldu açıl baktığımda adam akıllı dosya olmadığı halde..Şimdi bana hard format atarken nelere dikkat etmem gerektiği..
1)yaşanabilecek sorunlar
2)yapmam gerekenler ( hafıza kartı çıkartılmalı mı fln..)
3)silinecek dosyalar
4)hızlanacak yada yavaşlayacak?
5)telefon ne gibi zararlar görecek yada hard formatın yararları nelerdir?

Bu gibi şeyleri bilmiyorum..Geniş kapsamda anlatılmış olarak buraya yazarsanız çok teşekkür ederim.Şimdiden saolun.Zararlarını ve yararlarını yazarsanızda memnun olurum..

​KOLAY GELSİN HERKESE....

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
1) Hard format atmadan önce dosyalarını yedeklediğinden emin ol.. Telefon rehberinin sim kart hafızasına kayıtlı olduğundan emin ol.
2) Hard format atmak hafıza kartına birşey yapmaz. Yani hafıza kartından herhangi bir dosyan filan silinmez. Genede istiyorsan çıkar. Aynı zamanda sim kartınıda çıkarmana gerek yok. Eğer rehberin sim kart hafızasında ise Hard formatta sim kartı da çıkarmana gerek yoktur.
3) Telefon hafızasında bulunan bütün dosyalar, ayarların, telefon hafızasındaki rehber ve mesajlar, telefonunda yüklü olan oyun,uygulama ve temalar silenecektir.
4) Telefona hard format attığında kesinlikle bir yavaşlama olmaz, Fark edilir derecede bir hızlanma görülür telefonda.
5) Telefonun herhangi bir zarar görmez, hard format telefon hafızasındaki gereksiz dosyaları silerek telefonun rahatlamasını sağlar, ilk günkü gibi olur telefonun.

legendko

Üye
    Konu Sahibi
aslında çekiniyorum. Hard format atınca telefonu ilk aldığımda trlefon hafızasına qttığım uygulamaların silinmesinden. Yedkleyince hafıza kartına mı yedekliyor?

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Evet arkadaşım, hafıza kartına yedekliyor. İstiyosan usb kablo ile bilgisayara bağladığın zaman Nokia Suite programı aracılıyla da bilgisayarına yedekleyebilirsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt