5800 hangi renk?

Sponsorlu Bağlantılar

lord_keles

lord_keles

Üye
Arkadasar 5800 daki ilk sorunarin kasa acikligi ahize bozuklugu vs gibi problemlerim ilk seri yani kirmizilarda oldugu soyleniyor sonradan uretilen gri,mavi ve navigator deniliyor...sizce nekadar dogru bir arada nokia shop da calisan arkadasim kesinlikle kirmizi alma cok sorunlu ilk seri o yuzden diger reklerden birini al demisti...

veliyavas

veliyavas

Üye
benimki kırmızı

dorukboranyeni

Üye
bu telefon siyah aynısından bendede var

silvermaverick

Üye
benim mavi :D

umut_5800

umut_5800

Üye
benımkının resmıde oyle sıyah kap grı cızgıler :d:

fatihkarakaya

fatihkarakaya

Üye
Kırmızı canlı duruyor

mersinli99

Üye
erkek adamın mavı olmalı bence.nufus cuzdanımız ne renk:))

dejawuls

dejawuls

Üye
mavii tabikide..

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
mavi

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
benim telefon kırmızı. fakat 5800 ın kırmızısı kız kırmızısı değil :D güneş görünce ben buradayım diye bağıran kırmızı :D

ama en çok navi kasası hoşuma gidiyor :D

gms_10ur

gms_10ur

Üye
SİYAH Rengini hiç bir şeye değişmem:oke:

BulBniGoogle

BulBniGoogle

Üye
Arkadasar 5800 daki ilk sorunarin kasa acikligi ahize bozuklugu vs gibi problemlerim ilk seri yani kirmizilarda oldugu soyleniyor sonradan uretilen gri,mavi ve navigator deniliyor...sizce nekadar dogru bir arada nokia shop da calisan arkadasim kesinlikle kirmizi alma cok sorunlu ilk seri o yuzden diger reklerden birini al demisti...

arkadaşım ilk serilerde ahize bozukluluğu ve kasa açıklığı olduğu doğru ama o sorun artık kalmadı yani rahtlıkla kırmızı alabilirsiniz 2. olarak siyah ve mavi modeller navigatör değil xpress musictir fakat nokia daha sonra navigation editionu çıkarmıştır:oke:

__yasa__

__yasa__

Üye
siyah bende aynısı varrrrrrrrrrrrrrrr

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
mavi

ogzhll

ogzhll

Üye
benim ki kırmızı sevgiliminki mavi :islik