5800 hafızası dolu görünüyor yardım

Sponsorlu Bağlantılar

msahin061

msahin061

Üye
    Konu Sahibi
5800 hafızası dolu görünüyor yardım
arkadaşlar 1 hafta önce aldığım 5800ın hafızası 30 mb

--------------- Ekleme ---------------

pardon yanlışlıkla gönderdim devam ediyorum

1 hafta önce aldığım 5800ın hafızası 20 mb'a kadar düştü
bi kaç oyun, pro yükledim. hatta internete de girdim yaklaşık bi 50 mb'lık veri alışverişi yaptım tabi daha sonra web'den gizlilik verilerinin tümünü sildim. ama sonuç pek fark etmedi 30 mb' a kadar yükseldi.
bunların dışında x-plore'dan c sürücüsündeki tüm dosyaları seçip özellikleri göster dediğimde de tüm dosyaların boyutu 25 mb civarında oluyor.
yani tüm hesaplarıma rağmen hafızamın gerisini göremiyorum bu konuda bilgi verebilecek olan var mı. yardımlarınınzı bekliyorum teşekkürler

Cashhh

Üye
aynı sorun bende de var lütfen yardım telefon hafızasında 2.5 mb boş ver var diyo ama bakıyorum hiç dosya yok :S

omerynd

omerynd

Üye
kurduğunuz programlarla alakalı bir durum. Lüzumsuz programları silin. O da olmazsa format atmanız gerekli

haybea1393

haybea1393

Üye
Bu sorun çözüldü mü ??? Benzer sorun bendede varrrr !!! :(

nostoney

Üye
hard sormat atın arkadaşlar. Yüklediiniz uyglulamarın hafıza kartına yükledinize eminmisinizz? Yüklemden önce sorar hafıza karmını telefon hafızasımı diye.

haybea1393

haybea1393

Üye
Arkadaşlar bu sorunun kaynağını kendi telefonum için buldum belki sizede yardımcı olur bi okuyun isterseniz.Problemin kaynağı Opera Mobile çıktı. Yani şu konumdaki E:\system\data\OperaMobile 5 MB lık dosyanın içinde. Bu klasörü hafıza kartına tekrar attıp denedim pc suit modunda açtığımda telefon hafızasında hiç bir klasör görünmüyor hafıza kartında görünse bile içeriğe ulaşılamıyor ayrıca özelliklerden baktığımda iki hafızanında tamamen dolu olduğunu gösteriyor. Yani ne varsa o 5 MB lık klasörde. Şimdi kafamda da şöyle bi soru işareti oluştu acaba her OperaMobile kullanıcısında bu problem oluşuyor mu yoksa sadece benim indirdiğim veya gezindiğim bi sitenin artıklarından kaynaklanan bi problem mi bu ? Onuda artık konuyu görüpte aynı problemle karşılaşanlar varsa yorumlarıyla öğrenebiliriz belki başka nedenlerden de oluşabiliyodur aynı problem.Arkadaşlar yapmanız gereken telefonunuzu depolama modunda pc ye bağlayıp E:\system\data dizininin içindeki OperaMobile klasörünü tamamen silmek ben bu şekilde çzödüm problemi.

hakikattt

Üye
ben de de hafıza kartı dolu görünüyo yaklaşık 6 gb boş yer olmasına rağmen içine bişi atamıyorummmmm hadi şu soruna bi çare..

UmTßrkY

UmTßrkY

Üye
bnde 5800 var tel hafızası bomboş hafıza kartına yükledim herşeyi tabi 2-3 program hariç tel hafızası 86mb lık 73 mb boş yer var

SilentOne

SilentOne

Üye
hafıza cok gorunuyorsa hard format sart beyler :D hem telefon rahatlar :D

forward_murat

forward_murat

Üye
Arkadaşlar bu sorunun kaynağını kendi telefonum için buldum belki sizede yardımcı olur bi okuyun isterseniz.Problemin kaynağı Opera Mobile çıktı. Yani şu konumdaki E:\system\data\OperaMobile 5 MB lık dosyanın içinde. Bu klasörü hafıza kartına tekrar attıp denedim pc suit modunda açtığımda telefon hafızasında hiç bir klasör görünmüyor hafıza kartında görünse bile içeriğe ulaşılamıyor ayrıca özelliklerden baktığımda iki hafızanında tamamen dolu olduğunu gösteriyor. Yani ne varsa o 5 MB lık klasörde. Şimdi kafamda da şöyle bi soru işareti oluştu acaba her OperaMobile kullanıcısında bu problem oluşuyor mu yoksa sadece benim indirdiğim veya gezindiğim bi sitenin artıklarından kaynaklanan bi problem mi bu ? Onuda artık konuyu görüpte aynı problemle karşılaşanlar varsa yorumlarıyla öğrenebiliriz belki başka nedenlerden de oluşabiliyodur aynı problem.Arkadaşlar yapmanız gereken telefonunuzu depolama modunda pc ye bağlayıp E:\system\data dizininin içindeki OperaMobile klasörünü tamamen silmek ben bu şekilde çzödüm proble

arkadaşım OperaMobile ne işe yarıyor acaba silince herhangi bişey olmasın....

Üst Alt