5800 hackli ile hacksiz telefon arasında ne gibi farkalr var??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emr-erock

emr-erock

Üye
PRogramlarda SertifikaSorunu Olmaz.
Sistem Dosyalardında Misal(C;resource)gibi istediğin değişikliği yapabilirsin.

omerynd

omerynd

Üye
çok fazla anlamsız ve doğru olmayan şey söylenmiş. Arkadaşım telefon orjinal yazılımıyla gelir. Nokia üretir bu yazılımı. Bazı programları yükleyemezsin programlar sertifikaya sahip olmadığı için yada telefona uyumsuz sertifika olduğu için. Bazı yazılım dehaları orjinal yazılım üzerinde değişiklik yaparlar ve üreticinin izin vermediği şeylerin de yapılmasını sağlarlar. Telefonu HacKleyerek sertifika sorunu yaşamazsin. Ayrıca sistem klasörlerini kontrol edebilirsin. Mesela menüdeki ikonları değiştirmek yada kinetik kaydırma hızını değiştirmek gibi. Hack durumunda telefon garanti dışı kalıyor denilebiliyor fakat arıza durumunda orjinal yazılımı tekrar yüklerpınız öyle verirsiniz garantiye. Ben hackli kullanıyorum ve çok memnunum. Yok virüs giriyormuş falan inanmayın orjinal yazılımdan çok da farklı değil zaten. Ama dedim ya istediğnız an orjinale dönersiniz. Bunun için de telefonu flaşlamaniz gerekli. sitede 5800 v51 diye arayın bir yığın konu var zaten. Şehir efsanelerind inanmayın

SilentOne

SilentOne

Üye
adı üstünde hack telefon üzerinde herşeyi yaparsın hacksizde de sade standart şeyler yparsın sınırsız kullnacaksan telefonu yap hack yok bn normal kullancam diosan yapma karar senin

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Ahaha Yorumlara Koptum Yahu Tamamen Saçmalanmış :kop:
Yahu Virüsmü Kaldı Şu 2010 Yılında S60 v5 Telefonlara Madem Çok Korkuyorsunuz Virüs Girecek Diye Kaspersky Yüklersiniz Olur Biter, Hem Virüs Girdi Diyelim Çöpe Diyen Arkadaş Sanırım Bu İşlerden Anlamıyor Telefoncularda Zaten Böyle Kişiler Sayesinde Para Kazanıyor :naughty:

Hackli Cihazda (Modifiyeli Değil O Daha Bir Ayrı) Sertifika Problemi Yoktur Tek Fark Bu, Hacksiz Cihazda Sertifikasız Uygulama Yükleyemezsin Ama Girecek Virüs USBden Dahi Bilgisayarada Taktığında Girer Bu Olay Hackli Hacksiz Dinlemiyor -.-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt