5800 hackli ile hacksiz telefon arasında ne gibi farkalr var??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
    Konu Sahibi
5800 hackli ile hacksiz telefon arasında ne gibi farkalr var??
ewt merak ediyorum hackli telefonlar ile hacksiz telefon arasında ne gibi avantaj ve dezavantajlar var..:hmmm:hmmm

xdragonnnx

xdragonnnx

Üye
hackliye virüs girdimi at çöpe 3sayılık :aha:

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
    Konu Sahibi
yapma ya virüs girerse çöp diosun peki hacksiz e virüs girme gibi bi ihtimal varmı diyelim girdi nasıl çözüces hard formatmı??

xdragonnnx

xdragonnnx

Üye
bence hiç bilme daha iyi bi yanlışlık yaparsın tlf güme gider kurcalama aleti:ehe

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
    Konu Sahibi
yoo ben kurcalamk için deil sadece olumlu ve olumsuz yönlerini merak ettiğim için açtım bu konuyu daha farklı bilgiler öğrenmek için yani yoksa telefona garantisi dışına çıkaracak bişe yapmam kolay kolay :ehe

yusuff06

yusuff06

Üye
hacli telefona virüs girmiş olsa bile hard format atarsın.bir sorun olmaz.hackli telefona hertürlü yazlımı yuklersin sertifika hatası almazssın.korkma telefonuna hiç bir sey olmaz..virüs vs sorunu olursada at hard formatı.

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
    Konu Sahibi
bak dragonn bu dA farklı bi yorum ben bunları arıyodum işte teşekkürler yusuf(yaşını bilmediğim için direk yusuf diyorum) güzel yorumun ve verdiin bilgiler için..

xdragonnnx

xdragonnnx

Üye
hard formatla herşeyi düzeltebileceginimi sanıyon virüs bootları silerse napcan ana kartı hard diye çöpe atarsın artık:ehe

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
    Konu Sahibi
ben öyle bişey sanmıyorum o yusufun yorumu demeki o hakcli telefondan memnun böle bi yorum yaptı başka üyelerde mesaj atarsa daha çok bilgiye sahip olabilriz düşüncesindeyim...

xdragonnnx

xdragonnnx

Üye
2program yüklücem diye ben o riske girmem arkadaş tlf kafayı yiyomuş uğraş dur garantide filan ondan sonra bırak eksik olsun o programlarda.ben dicemi dedim ister hackle ister backle :aha:

celibar

celibar

Üye
hackli telefona virüsler daha çok girer.virüslerle içli dışlı olursunuz. :D virüsler paylaşımcı arkadaşlardır. :D bilgi paylaşmayı çok severler.gelgör ki tel hackli olmasına rağmen virüslerle şimdiye kadar bir kere kadar karşılaştım.onda da hafıza kartında ne var ne yok gitti.

Bosnalı86

Üye
Teli 2009 mayıs ayında aldım, o günden beri de hackli&modifiyeli yazılımlarla kullandım,sıkılıp arada orjinal yazılıma döndüğümde oldu. bu kişinin kendi tercihidir. sorunlar olur arada tabi,ama çözmesini bilirsen problm olmaz :oke:

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bilgiler için..

yusuff06

yusuff06

Üye
Ben bir yıldır hacli kullanıyorum en ufak sorunla karsılasmadım.hee sen tutarda önune gelen herseyi yuklersen telefon ne yapsın.ondan sonra virus girdi.haclıde oldu dersin.adamlar ugrasmıs didinmiş telefonundaki sınırları kaldırmış.zahmet olmassa sende biraz kendini sınırlada önune gelen her programı yukleme...

rockdays5

Üye
ne alak hiç bir fark yok altı üstü yazılım işidir windows 98 kuran manyaklar bile var abartmayın :)

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
    Konu Sahibi
windows 98 mi ohaaa :D

FFeLaKeTTR

FFeLaKeTTR

Üye
Benim Anlamadııgıım Hacklıı Telefon Ne Hacksıız Telefon Ne?

geneluye

geneluye

Üye
bi kere hackli telefonu unhack yapabiliyorsun yani virüs girerse at çöpe kadar kötü olacağını sanmam

frowell

frowell

Üye
Teli 2009 mayıs ayında aldım, o günden beri de hackli&modifiyeli yazılımlarla kullandım,sıkılıp arada orjinal yazılıma döndüğümde oldu. bu kişinin kendi tercihidir. sorunlar olur arada tabi,ama çözmesini bilirsen problm olmaz :oke:

orjinal yazılıma nasıl dönülüyor anlatabılırmısın?

future_melo

future_melo

Üye
dragon peki her türlü programı nasıl yüklicez :) bende merak edıom bu hacklı tel olayını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt