5800 Hack yada Sertifika...(Yardımmm)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

legendko

Üye
    Konu Sahibi
5800 Hack yada Sertifika...(Yardımmm)
5800 telefonumu hacklemek yada sertifikalamak istiyorum.(hangisi kolaysa)
Yeni ekran görünümü istiyorum.Spb Mobile diye bi program var onun gibi bi ekran görünümü istiyorum.iPhone gibi sayfalar arası geçiş kısayollar fln...Böyle bi program istiyorum bana yardımcı olabilecek varsa mesajla yada konudan ulaşabilir.Pek anlamam bu işlerden Lütfen biri yardımcı oLsun...

Simdiden saolun...

u_cosar

u_cosar

Üye
bence hack yap gitsin çünkü daha kolay zaten şuan sertifika veren bir site mevcut değil bak sitede mevcut bulunan norton hack programını kullanmanı tavsiye ederim.Bende bunu kullanıyorum.

legendko

Üye
    Konu Sahibi
hackladıktan sonra yeni ev ekranları nasıl yapıcam..Arkadaşta SPB MOBİLE diye bişey var ona da okuldan bi bi çocuk yapıvermiş..Bn nasıl bulup yapabilirim

nub

nub

Üye
Hackle daha sonra CFW atarsın.

anılbaran

anılbaran

Üye
arkadaşım üst konu var ama orda oraya baksan bi :(

legendko

Üye
    Konu Sahibi
hack sonrası telefon nasıl oluyor. Hard formattan sonrası gibi telefon hafızası siliniyor mu. Ne gibi yenilik oluyor. Ne gibi şeyler gidiyor. Yararları ve zararları nedir

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
hack sonrası telefona kurulurken sertifika isteyen yazılımları sertifikaya gerek kalmadan kuruyorsun . Sistem klasör vs erişme izni verir . Yamaları kullanarak telefonda bazı ayarlar yapabiliyorsun . Format la yakından uzaktan alakası yok . Herhangi bir silme olayı olmaz . Hack la gitsin telefonu . Hack ismi kullanıcıları farklı anlamlar çağrıştırıyor olmalı . Isminden dolayı telefona zarar gelir diye çekiniyorlar . Çekinecek bisse yok

legendko

Üye
    Konu Sahibi
nasıl hack yapabiliriz telefonu. Hack sonrası yeni ev ekranları nasıl kurulabilir.

anılbaran

anılbaran

Üye
yapamazsan özelden ulaş hallederiz

fth-glt

Üye
5800 telefonumu hacklemek yada sertifikalamak istiyorum.(hangisi kolaysa)
Yeni ekran görünümü istiyorum.Spb Mobile diye bi program var onun gibi bi ekran görünümü istiyorum.iPhone gibi sayfalar arası geçiş kısayollar fln...Böyle bi program istiyorum bana yardımcı olabilecek varsa mesajla yada konudan ulaşabilir.Pek anlamam bu işlerden Lütfen biri yardımcı oLsun...

Simdiden saolun...

Firee signer forumda var onu indir gerekli bilgiler var.linki vermek isterdim ama sitenin acemisiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt