5800 hack versiyon mu -- hacksiz versiyon mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
5800 hack versiyon mu -- hacksiz versiyon mu?
5800 hackli versiyon ile hacksiz versiyon farkları nelerdır ,hangisi tercih ediliyor?

ArslanArif

ArslanArif

Üye
hacksiz olanda pro yuklerken sertifika hatasi verir hackli olanda bu sorun olmaz hackli olan daha makbuldur zaten hacklamak istersen kendin hacklamak zorundasin

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Sadece sertifikayla kalmayıp güvenlik yüzündende yüklemediği oluyor programları sertifikalandığı halde.

Hack siz telefon bi işe yaramaz kısacası.

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
İlginiz için teşekkür ederim.Peki bana önerebilceğiniz bir firmware varmı ama bu forumdakileri baktım beğenmedim sade olacak fakat hackli olacak.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
İlginiz için teşekkür ederim.Peki bana önerebilceğiniz bir firmware varmı ama bu forumdakileri baktım beğenmedim sade olacak fakat hackli olacak.

Sen bakma öyle bi dünya madde yazdıklarına, hem merak etme bi zarar gelmez, ben birisini yükledim vede gayet kullanışlı. Sorunsuz çalışıyor telefonum. Hangisini yüklediğimi unuttum :)

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
Sen bakma öyle bi dünya madde yazdıklarına, hem merak etme bi zarar gelmez, ben birisini yükledim vede gayet kullanışlı. Sorunsuz çalışıyor telefonum. Hangisini yüklediğimi unuttum :)

Teşekkürler.Mesala bi firmwareye bakıyorum çok güzel tam indirecem altta gözüme çarpıyor yok internete girmek için şunu yükleyin yok tuk takımı ışıkları yanmaz telefonun güzel özelliklerini yok ediyorlar.Senin bana önerebilceğin bi firmware varmı? Şimdiden teşekkürler..:heyo:

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Teşekkürler.Mesala bi firmwareye bakıyorum çok güzel tam indirecem altta gözüme çarpıyor yok internete girmek için şunu yükleyin yok tuk takımı ışıkları yanmaz telefonun güzel özelliklerini yok ediyorlar.Senin bana önerebilceğin bi firmware varmı? Şimdiden teşekkürler..:heyo:

şu ikisinden birisini yükleyebilirsin.

ben 1. linktekini yüklemiştim.

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-tr-8hs-en-iyi-modifiyeli-yazilim-358682.html

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ue-red-black-navi-yeni-modifiyeli-349973.html

Revengeful

Emekli Yönetici
nerdeyse her program ve tama için sertifika istiyor o yüzden hackli telefon tercihim

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
eerdogan85

eerdogan85

Üye
Teşekkürler önerebilceğin bir firmware varmı? erdoğanın önerdiği fw nin linki ölü

Verdiğim
1. Konudaki Hotfile linkleri çalışmıyor fakat alternatif Rapidshare linkleri çalışıyor ordan indirebilirsin.

2. Konudaki bütün linkler sağlam.

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
Verdiğim
1. Konudaki Hotfile linkleri çalışmıyor fakat alternatif Rapidshare linkleri çalışıyor ordan indirebilirsin.

2. Konudaki bütün linkler sağlam.

2. konudaki fw yüklüydü bende zaten ama biraz daha hızlı olması ıcın yenı fw arıyordum 1. konudakı rapidshareyi daha sonradan gördum kusura bakma ama benım aradıgım fw nokıanın orjinalliğini bozmıyacak yanı menu simgelerini uygulamarın sırasını vs. teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt