Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 hack versiyon mu -- hacksiz versiyon mu?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frowell
Üye
Konu Sahibi
5800 hack versiyon mu -- hacksiz versiyon mu?
5800 hackli versiyon ile hacksiz versiyon farkları nelerdır ,hangisi tercih ediliyor?
ArslanArif
Üye
hacksiz olanda pro yuklerken sertifika hatasi verir hackli olanda bu sorun olmaz hackli olan daha makbuldur zaten hacklamak istersen kendin hacklamak zorundasin
eerdogan85
Üye
Sadece sertifikayla kalmayıp güvenlik yüzündende yüklemediği oluyor programları sertifikalandığı halde.
Hack siz telefon bi işe yaramaz kısacası.
frowell
Üye
Konu Sahibi
İlginiz için teşekkür ederim.Peki bana önerebilceğiniz bir firmware varmı ama bu forumdakileri baktım beğenmedim sade olacak fakat hackli olacak.
Sen bakma öyle bi dünya madde yazdıklarına, hem merak etme bi zarar gelmez, ben birisini yükledim vede gayet kullanışlı. Sorunsuz çalışıyor telefonum. Hangisini yüklediğimi unuttum
Sen bakma öyle bi dünya madde yazdıklarına, hem merak etme bi zarar gelmez, ben birisini yükledim vede gayet kullanışlı. Sorunsuz çalışıyor telefonum. Hangisini yüklediğimi unuttum
Teşekkürler.Mesala bi firmwareye bakıyorum çok güzel tam indirecem altta gözüme çarpıyor yok internete girmek için şunu yükleyin yok tuk takımı ışıkları yanmaz telefonun güzel özelliklerini yok ediyorlar.Senin bana önerebilceğin bi firmware varmı? Şimdiden teşekkürler..
Teşekkürler.Mesala bi firmwareye bakıyorum çok güzel tam indirecem altta gözüme çarpıyor yok internete girmek için şunu yükleyin yok tuk takımı ışıkları yanmaz telefonun güzel özelliklerini yok ediyorlar.Senin bana önerebilceğin bi firmware varmı? Şimdiden teşekkürler..
2. konudaki fw yüklüydü bende zaten ama biraz daha hızlı olması ıcın yenı fw arıyordum 1. konudakı rapidshareyi daha sonradan gördum kusura bakma ama benım aradıgım fw nokıanın orjinalliğini bozmıyacak yanı menu simgelerini uygulamarın sırasını vs. teşekkür ederim.