5800 güncellersem internette video izleyebilir miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
5800 güncellersem internette video izleyebilir miyim?
telefonum nokia 5800 xm ve intertte video izleyemiyorum. eskiden skyfire vardı izleyebiliyordum. fakat şimdi erişimi kapalı olduğu için izleyemiyorum. bu soruna çare olarak telefonumu güncellersem (öyle bir şey var mı tam olarak bilmiyorum fakat bir kaç yerde duydum şimdi de şansımı denemek istedim) telefonun kendi tarayıcısından video izleyebilir miyim? sadece youtube için video izleme önerileri mesajları istemiyorum. çünkü izleyebiliyorum. facebook için lazım(real player ile bi bağlantısı olmasın-denedim genelde sadece ses oluyor, görüntü ya olmuyor ya da bozuk oluyor). şimdiden teşekkürler..

omerynd

omerynd

Üye
güncelleme ile video desteğj gelmiyor. Fakat skyfire ve bold tarayıcıları ile izleyebilirsin. Skyfire hala çalışıyor pref dosyası değiştirmen gerekiyor. Gerekli dosyaları Forumda bulabilirsin

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
sky fire nasıl hala çalışıyor anlamadm yha çalışıyorsa konu aç yaz yada acıkla

omerynd

omerynd

Üye
forumda aratırsan bulursun. Kısaca anlatmak gerekirse Skyfire in c sürücüsünde bir pref dosyası var onu indireceksin telefonundakiyle değiştir işlem tamamdir... Ben telefondan giriyorum o yüzden dosya falan ekleyemiyorum

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
verdiğiniz bilgiler için teşekküler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt