5800 güncelleme sonrasındaki gördügünüz değışikler ?

nalcam22

Üye
benim gördüğüm en büyük değişiklik telefonun dokunmatiğinin berbat bi hale gelmesi uf bidaha nokıamı asla

rambo_42

Üye
arkadaşlar ben *#0000# yapıp güncelle dediğim de sunucu yanıt vermiyor diyo neden olabilir bu lütfen yardım.

arkadaşlar 5800 dönemi nokia da bitti.Bence bu güncellemeden sonra bizim telefonlarla artık ilgilenmezler

benim tel niye gormuyo bu güncelemeyi anlamadım agalar.

benimki süper hızlandı ben orjinal kulanıyorum radio hatası yok 500 kb hafıza vermişler wfi bağlantı hatası kaldırılmış ovi pc suit olmuş kabloyu bağlayınca ovi rehber kaldırılmış operaya benzer bir tarayıcı gelmiş yükleme hızlanmış tema sorunyarı olan yavaşlama birazdaha iyileştirilmiş batarya baya uzun gitmeye başladı 3gün sürüyor 4.5 gün olmuş batarya süresi müzik calar ses kalitesi ve seviyesi yükseldı yanı okadar pek fazla bişey yoktu ben videodaki gib wigetli bekliyordum ama buda iyi zaten satacam

Arkadaşlar flashlama nedir nasıl yapılır hackleme nedir bilmiyorum. Hi yapmadım. Son güncellemeyi çok rahat bir şekilde yaptım ve telefon ingilizce oldu. Bunu nasıl Türkçe yapabilirim. Teamviewer ile filan yapacak birisi varmı ?

e yani cihazin donanımı bu kadar bunada sukur