5800 guncelleme mesaji

Sponsorlu Bağlantılar

Oglcn554

Oglcn554

Üye
banada 25dk arayla 2defa atmış aynı mesajı nokia.com.tr/yazilimguncellemeri hiç bişey yok!

anilvasif

Üye

Yabancı sıtelerın bırtanesınde bolesi birsey var cıktı ama bızlere guncelleme acmadılar daha buyuk ıhtımalle

djmatrix

Üye
bana da geldi ark lar,heralde v60 çıkacak bizi heycanlandırmaya çalışıyorlar :d:

Oglcn554

Oglcn554

Üye
navifirmde görünmüyo daha v60

aliens

aliens

Üye

Yabancı sıtelerın bırtanesınde bolesi birsey var cıktı ama bızlere guncelleme acmadılar daha buyuk ıhtımalle

o yazdıkları v51 üzerine değiştirilmiş custom firmware. v60 ile alakası yok.:oke:

Oglcn554

Oglcn554

Üye
Bu Cfw zaten vardıki :D

ysnclk88

Üye
bu sabah banada geldi mesaj hem telefondan hemde pc den kontrol ettim hiç bi güncelleme yok diyo:(

AlpReis

AlpReis

Üye
Her yeri kurcalıyorum ama yok diyor, bu mesaj geride kalanh güncellemenin mesajı olmasın, nokia geriden takip ediyor olmasın:)

Oglcn554

Oglcn554

Üye
belki akşama doğru gelir.

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Arkadaşlar 5800 için güncelleştirme olup olmadığını merak ediyorsanız alttaki linki hergün takip etmenizi öneririm çünkü nokia en son güncelleştirme haberlerini bu sayfada paylaşıyor.

Bu sayede kafanızda soru işareti kalmaz umarım :bye2:

AlpReis

AlpReis

Üye
Arkadaşlar 5800 için güncelleştirme olup olmadığını merak ediyorsanız alttaki linki hergün takip etmenizi öneririm çünkü nokia en son güncelleştirme haberlerini bu sayfada paylaşıyor.

Bu sayede kafanızda soru işareti kalmaz umarım :bye2:
Ya onubizde biliyoruz da,sabah gelen SMS neyin nesidir onu araştırıyoruz

hsyn_ua

Üye
51.2.007 versiyon güncellemesi olabilir, bende şuan 51.0.006 versiyonu var.Yenisini maalesef görmüyo tel.

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
nokia bizi kandırıyor mu yoksa?

aryscat

aryscat

Üye
Navifirm dahil hiçbir yerde yok... Nokia çalışanlarından biri yanlış tuşa basmıştır herhalde :ehe

lasvetorus

lasvetorus

Üye
51.2.007 versiyon güncellemesi olabilir, bende şuan 51.0.006 versiyonu var.Yenisini maalesef görmüyo tel.
51.2.007 yi yeni güncelleme olarak düşünüyorsan bir bilgi veriyim o güncelleme kuzey amerika için hazırlanmış bir 5800 güncellemesi yani 51.0.006 güncellemesi ile aynı teknik düzeltmelere sahip fakat amerika kıtası için çıkartılmış tek fark bu yani yeni bir güncelleme değil.Belki bilmeyen arkadaşlar olur diye söyledim.

mehmetakif005

mehmetakif005

Üye
bana da geldi ben daha v51 i yüklememiştim şimdi yüklüyorum

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Ya onubizde biliyoruz da,sabah gelen SMS neyin nesidir onu araştırıyoruz
Yani Nokia güncelleme çıkarmadanönce sizi güncellemeyemi hazırlıyor:eheZaten bana böyle bir mesaj gelmedi fakat v51 güncellemesinin mesajı güncelleme çıktıktan 1 hafta sonra gelmişti.

coyn

Üye
18.09.2010 Yani bugün güncelleme yapabilirsiniz diye mesaj yolladılar ama güncelleme nasıl yapıldığını ve günceleme yapıldıktan sonra sorun çıkan arkadaşları okuduktan sonra hiç güncellemek istemiyorum beni aydınlatırsanız çok sevineceğim sağolun...

Üst Alt