Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yabancı sıtelerın bırtanesınde bolesi birsey var cıktı ama bızlere guncelleme acmadılar daha buyuk ıhtımalle

Ya onubizde biliyoruz da,sabah gelen SMS neyin nesidir onu araştırıyoruzArkadaşlar 5800 için güncelleştirme olup olmadığını merak ediyorsanız alttaki linki hergün takip etmenizi öneririm çünkü nokia en son güncelleştirme haberlerini bu sayfada paylaşıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu sayede kafanızda soru işareti kalmaz umarım![]()
51.2.007 yi yeni güncelleme olarak düşünüyorsan bir bilgi veriyim o güncelleme kuzey amerika için hazırlanmış bir 5800 güncellemesi yani 51.0.006 güncellemesi ile aynı teknik düzeltmelere sahip fakat amerika kıtası için çıkartılmış tek fark bu yani yeni bir güncelleme değil.Belki bilmeyen arkadaşlar olur diye söyledim.51.2.007 versiyon güncellemesi olabilir, bende şuan 51.0.006 versiyonu var.Yenisini maalesef görmüyo tel.
Yani Nokia güncelleme çıkarmadanönce sizi güncellemeyemi hazırlıyorYa onubizde biliyoruz da,sabah gelen SMS neyin nesidir onu araştırıyoruz
Zaten bana böyle bir mesaj gelmedi fakat v51 güncellemesinin mesajı güncelleme çıktıktan 1 hafta sonra gelmişti.Ya bu SMS gecikmiş V51 SMS i olmasın, olurmu olurbana da geldi ben daha v51 i yüklememiştim şimdi yüklüyorum

olabilirYa bu SMS gecikmiş V51 SMS i olmasın, olurmu olur![]()