5800 gps sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici

amiriliyaz

Üye
garmin setting iste ne var- map, system, routing, display, audio, garmin online, proximity point, about , restore defults. hepsinde aradim ama dili degistirecek bir sey bulamadim,

--------------- Ekleme ---------------

buldum buldum, display de ymis, ama adrsei nasil degistiricem

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
garmin setting iste ne var- map, system, routing, display, audio, garmin online, proximity point, about , restore defults. hepsinde aradim ama dili degistirecek bir sey bulamadim,

--------------- Ekleme ---------------

buldum buldum, display de ymis, ama adrsei nasil degistiricem
yukarda cevap vermiştim..

amiriliyaz

Üye
tmm cok tesekur ederim sorunu kendim halletim, ama yinede tesekur ederim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tabii kendin halledeceksin yoksa telefonu ansıl kullanacaksın?

batuhanizmirli

Üye
teşşekurler

12345abc1

Üye
5800 a v40 guncellemesi yaptım ve daha sonra ovi maps 3.0 ı yükledim ama hiçbir şekilde konumu belirleyemiyo hep aynı yerde takıldı kaldı acaba v40ta bi sorun mu var?

onur1110i

Üye
ben telefonu 12.05.10da golddan aldım kırmızı rengini daha düne kadar bende hep sorun yaşadım gps sinyallerini bulma konusunda ama dün a-gps ile bir kere kullandım hemen buldu gpsi sonra ayarlara girip kapattim a-gpsi şimdi sorunsuz bi 10 saniye içinde bazende bikaç saniyede hemen buluyor sinyalleri ve ben henüz dışarıda deneme fırsatı bulamadım 4 katlı bir binanın 1. katında oturuyorum ancak şöyle birsey var evin cam görmeyen kısımlarında sinyal koyboluyor bu arada telefonun versiyonu v50 ve ovi maps kullanarak denedim.

erdem.gndz

Üye
GPS eğer şebeke destekli ise evin içinde bile hemen yakalar. Bu, yazılımdan ziyade şebekeden kullandığınız data ile alakalıdır ki bu da indirdiğiniz kb karşılığı para ödenmesi demektir. uygulamalar/yer/konumlama/konumlama yöntemlerine geldiğinizde sadece "tümleşik gps" seçili kalırsa biraz geç bağlanır (1-3 dk) ama bedelsizdir. Tercih sizin...

kartal158

kartal158

Üye
ya ovi 3,1 harita linki var nasıl sertifikalanıyıor p.m. atarsanız

ofi-pofi

ofi-pofi

Üye
navigasyona ihtiyacım var ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum :\\

ayrıntılı bi şaekilde anlatır mısısnız?

lütfeeeğğn :$

milestone

milestone

Üye
benimde 5800 telefonumla gps sorunum vardı sanırım bu konuyada yazmıştım,, ben bu telefonu sadece sınırsız ovi maps desteği için almıştım, telefonda garmin ndrive sygic google dahil olmak üzere nerdeyse telefona uygun tüm navigasyon yazılımı mevcut....

internet paketiniz varsa (kısaca şebeke destekli) ev içinde daha doğrusu telefonun çektiği heryerde gps hizmetinden yararlanmanız mümkün,, ben hep internet destekli kullandım o yüzden herhengi bir sorunla karşılaşmadım,,

şu aralar şebeke değiştirmeyi düşündüğümden yaklaşık 1 haftadır kontor / lira yüklemedim,
neticesinde yukarıda saydığım programalrın hepsi cortladı, daha fazla uzatmadan olayı nasıl çözdüğümü anlatayım,
öncelikle kullandığım orjinal 5800 v51 değil, bu c6 modlu fw'lardan birini kullanıyorum,

telefona en son yazılım yüklemeden önce hafıza kartındaki sadece önemli belgeleri bir yere alıp tertemiz bir format attım ve hemen telefonu kapattım . sonra yeni yazılımı yükledim, telefon açıldığında ise nokia map loaderdan en son haritayı indirip yükledim, haritaları hiç açmadan "yer" başlığından konumlama yöntemlerini sadece yardımcı ve tümleşik olarak ayarladım, konumlama sunucusunuda kapalı olarak işaretledim, sonra açık alanda ovi mapsı denedim gayet güzel bir şekilde konum buldu, akabinde de yukarıda saydığım tüm navigasyon programlarını yükledim tek tek denedim çalıştı (google maps hariç çünkü o internet desteği olmadan çalışmıyor)

kartal158

kartal158

Üye
v51 güncelle sonra gpsi aç ilk bağlantı için interneti feda et 2-3 kontör bulduktan sonra kapat hatsız tercihine al bırak cam kenarını evin ortasın bile1 dk de buluyor ama 1 dk sabit kalman lazım

Üst Alt