5800 gps sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
5800 gps sorunu
Arkadaşlar 5800 da gps açtığımda evin içinde çekmiyor tmm anladık ama sokak ta damı çekmiyr ya benim tel demi sorun var sokak içinde gps bulamıyor ama yüksek yerde fln bulunca sorun olmuyor sizdede böyle oluyormu

jackalx_06

jackalx_06

Üye
bu gayet normal özellikle yüksek binaların olduğu yerlerde iyi çekmez birde çok dar sokaklarda çekmiyor çünkü sinyallerin geliş açısı tam 90 derece değil.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sana tavsiyem sitede vardı 31.ci sürümünü yükle süper bir gps çekimi var..otobüsün içinde ben navigasyon yapıyorum hatta nerdeyse evin içinde çekecek..uyduyu yakalaması birkaç saniye sürüyor..

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
linki i koyarmısın nokia map 3.1 imi diyorsun hangisini

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
tmm sağolasın :)

mete3180

Üye
yeni sürüm v31 in navigasyonunda git seçeneği yok benimkinde sizde de öyle mi

--------------- Ekleme ---------------

bir de bul, adres gibi seçenekler yok

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
http://www.maxicep.com/s60-3rd-harita-gps-navigasyon/nokia-ovi-maps-v3-01-a-244120.html burdan nokia maps 3 ü indri sertifikala ve telefonuna kur..burdanda http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...urkiye-haritasi-turkce-kadin-sesi-243189.html haritayı indirip hafıza kartına hiçbir şey yapmadan at ve tam sürüm kullan..
yada benim açmış olduğum http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-harita-gps-navigasyon/yeni-ndrive-3-5-27-s60v3-v5-258107.html programını indir kur..istersen ikisini de kur..

egomancan

Üye
sana tavsiyem sitede vardı 31.ci sürümünü yükle süper bir gps çekimi var..otobüsün içinde ben navigasyon yapıyorum hatta nerdeyse evin içinde çekecek..uyduyu yakalaması birkaç saniye sürüyor..
evet katılıyorum ben de 31 e firmware yaptım gps alımı çok sağlam oldu. tuvakette ble çekiyo :D birde garmin xt varki tadından yenmiyor. saygılar...

gokkurt

gokkurt

Üye
bende v31 var ancak yine de sokakta yakalayamıyorum, google maps'de uyduya bağlanıyo.ndrive, ovimapsde gps sinyali bulamıyo

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
yeni güncellemeleri yapın arkadaşlar çok işe yarıyor

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
ben de yeni sûrüm kullanyorun evin icindyken ndrive ya da ovi de gps bulamyrm ama google earth buluyo ;)

ntquartex

ntquartex

Üye
v31.0.101 soft yüklü ama sokakta bile Garmin 5.0.60 versiyonu ile GPS'e bağlanmakta sorun yaşıyorum.Ndrive 3.5.27 çok güzel çalışıyor ama bence kendi database'inden alıyor bilgiyi GPS'ten değil o yüzden sorunsuz.

hkcan

hkcan

Üye
kardeş allah razı olsun senden TEŞEKÜRLER......

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben de yeni sûrüm kullanyorun evin icindyken ndrive ya da ovi de gps bulamyrm ama google earth buluyo ;)
google earth wifi ile çalışıyorda ondan buluyor diğerleri uydu ile çalışıyor..

cagatay606

Üye
bende 5800 kullanıcısıyım benim telefondaki haritada sokaklar filan yok sadece beyaz bi satfa var:(

cagatay606

Üye
ben telefonun üstünde gelen harita varya telefonu güncelledikten sonra haritalara girdim eski veriler silinsin mi dedi bende evet dedim sonra açıldığında sadece kırmızı nokta vardı

gurolkuseri

Üye
Ben 5800 xm de Garmin navigasyon kullanıyorum. Hem bedava hem daha iyi çekiyor. Hepinizede tavsiye ederim.

Disco Kralı

Üye
Bende nokia map ın süresi bittikten sonra garmin xt yükledim .çok da güzel kullandım 3 hafta boyunca. sonra telefonu 1 hafta kadar kullanmadım kapattım ,açtığımda ne nokia map çekiyordu ne de garmin ne yapacağımı bilmiyorum ??Önceden çektiği yerlerden şimdi çekmiyor n eoldu anlamadım ne yere düştü ne de ayarlarıyla oynadım...:bilmem:Kvk ya götürsem 1 ay gelmez ...Yardımcı olurmusunuz??

Takipçi Satın Al

Üst Alt