5800 gps sadece istanbulu gösteriyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultraslanozan

ultraslanozan

Üye
    Konu Sahibi
5800 gps sadece istanbulu gösteriyor..
merhaba arkadaşlar öncelikle navigasyonu tam olarak kullanmayı bilmiyorum. zaten açtığımdada bağlanmıyor kontörüm yok acaba ondan olabilir mi ? dışarda da denedim yinede bağlanmıyor. haritalarımı açtığımda yukarıda lütfen oturum açın yazıyor acaba onunlamı alakalı yardımcı olursanız sevinirim..:vur

--------------- Ekleme ---------------

ve harita sadece istanbulu gösteriyor bunu da ekliyeyim..

beyler yardım edebilecek olan yok mu ?

zfr_1

zfr_1

Üye
Eğer haritaların güncel değilse ilk başta ovi mağazasına gir ve ovi mapi indir ondan sonra haritalara bir kere gir çık ondan sonra nokia map loader diye bir bilgisayar programı var onu bul bilgisayarına yükle sonra telefonun pc suite modunda bağla ve yüklediğin map loader programını çalıştır ve oradan türkiye yi bul ve türkiye haritasını indir istersen navigasyon için türkçe kadın sesini de indirebilirsin.Program senin seçtiklerini indirip telefonuna atacak ondan sonra aşğıda vereceğim linkteki söylenenleri yap çalışsın
QUOTE=zfr_1;2001544]http://www.maxicep.com/symbian-destek/n97-gps-problemi-kesin-cozum-100-a-282995.html N97 gps problemi kesin çözüm!!!! %100

map loader ın linkini de verdim ama türkçe dil seçeneği yok

harita yükleyicisi al diyo oradan indirebilirsiniz..
yine olmuyo diyorsan nokia yı falan ara..

Lacrymosa

Üye
Haritalar programını Ovi'den güncelleyin. Daha sonra deneyin. Kontörsüz uyduya bağlanmak biraz uzun sürer.

ultraslanozan

ultraslanozan

Üye
    Konu Sahibi
yani ilk bağlantı uzun sürüyor öle mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt