5800 GPS Bir Türlü Bağlanmıyor :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
soyturk

soyturk

Üye
    Konu Sahibi
5800 GPS Bir Türlü Bağlanmıyor :/
Arkadaşlar haritaları felan herşeyi güncelledim ama navigasyon nedense konum aranıyor diyor 8 saat öyle kalsın yinede konumu bulamıyor benimki v52.07 arkadaşımda haritaları güncelledi ama telefonu v41 mi ne eski yani benimkinden versionu aynı yerde onun 5-10 saniyede hemen konumu gösteriyor napabilirz biri yardımcı olsun :/

anılbaran

anılbaran

Üye
valla benımkı net olmadan ulmuyo forumda denılenlerı yaptım olmadı ndrıve ı denedım ondada bulmadı dıye bılıyorum ya sorun bendedır ama uzucu bı durum :ağlarım:

soyturk

soyturk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşınki internetsiz hiçbişeysiz çatır çatır girio bide benimki navigation edition sözde

anılbaran

anılbaran

Üye
ya gps gucunu artırcak mod vamı:hmmm

Symbianist

Symbianist

Üye
garmin kullanmanızı tavsiye ederim. öte yandan gps internetsiz de bağlanır. ilk bağlanma uzun sürer çünkü uyduları tarar. açık alanda bir süre bekleyin (5-10 dk bile sürebilir. sürmez de normalde hani belli de olmaz.) uyduyu bir defaya mahsus bulsun. daha sonra açtığınızda direkt bulur.

anılbaran

anılbaran

Üye
bızm burdakı yuksek bı yer var ıste uzakk butun balıkesır gozukuyo gıttım 45 dk flan actım bekledım tık yok :ağlarım: bulmuyo

Symbianist

Symbianist

Üye
Yav bir gariplik var mutlaka bulur. Ben pencere kenarına bırakıyorum buluyor. Ayarlara baktınız mı ? Dediğim gibi garmin kullanın deneyin. Telefonda konumlama ayarlarında sadece konumlama yöntemlerinde sadece tümlesik açık olsun.

anılbaran

anılbaran

Üye
o ayarlar yapılı hocam z aten olmuyo olmuyoo garmınde kurulması karsık geldı herseye kafa basıyo bı su garmıne kafa basmıyo arada :ağlarım:

Symbianist

Symbianist

Üye
Yok bea çok kolay garmini kurmak aslında. 5 dklik işi var onun. Yardımcı olurum kurmak istersen.

anılbaran

anılbaran

Üye
ya bılemıcem onu krunca yıne bulmayacak sınır olcam evden bulurmu onu kurunca acaba :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
ya o 3rd ama benımkısı s60v5 tam ekran olarak kullanılırmıkı o :hmmm

Symbianist

Symbianist

Üye
ya o 3rd ama benımkısı s60v5 tam ekran olarak kullanılırmıkı o :hmmm
birinde vardı tam ekran kullanıyordu. Olsa olsa garmin.sis dosyasıni değiştirir yine tam ekran kullanırsın önemli olan harita zaten onun boyutu yüksek.

anılbaran

anılbaran

Üye
valla bılemıcem yaa cook zahmetlı gıbı ugrascam bulmayacak dıye ....:hmmm

Symbianist

Symbianist

Üye
Telefonun gps arızalı değilse eğer mutlaka bulur. Ben çok yol buldum bunun sayesinde. Kapı numarasına kadar giriyorsun. Seni önüne götürüyor. Yapacak olursan Orda yazanları birebir uygula sorunsuz kullanırsın. Bir kere kurdun mu al bir yere yedekle sonra format da atsan geri kopyala direkt çalışır.

anılbaran

anılbaran

Üye
ya hadı dıyelım bu buldu ovı nıye bulmuyokı acaba

Symbianist

Symbianist

Üye
O da bulur aslında ama bilmiyorum. Ben gps işine girdim gireli garmin, route 66, ndrive, sygic mi nedir hepsini kullandım ama garmini tek geçerim. Internetin var belli ki. google maps aç açık alanda biraz bekle o da bulur gpsi. Eğer goole maps bulursa ovide sorun var demektir.

anılbaran

anılbaran

Üye
ınternet sız ortamada bulması lazım ucretsız bı sekıldekılde dagın basında kaldın tl den yok hattında mesala konum bulması lazım
dun evın ıcınde 1 saat bekledı yıne bulamdı

bugnu aksam su garmıne tekrar baslıcam kurmayı

ama umut yok gıbı :oke:

Symbianist

Symbianist

Üye
yav dışarda iklen bulup gir evin içine o zaman evin içinde de açsan bulur. bir uyduyu görse yeter.

anılbaran

anılbaran

Üye
denerım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt