5800 geri yükleme sorunu Yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emr-erock

emr-erock

Üye
    Konu Sahibi
5800 geri yükleme sorunu Yardım !!!
Arkadaşlar kısaca telefona flash atmak için.telefonu ovi suite ile yedekledim ama geri yükleme yaparken.geri yükleme tamamlandı diyor ama yedeklediğim hiç bir şey telefona gelmiyor , reset at seçeneğide gelmiyor .
nbu dosyası (yedekleme dosyası pc'mde de hala duruyor) bu dosyayı başka türlü telefona nasıl yükleyebilirim

Şimdiden sağolun...

omerynd

omerynd

Üye
kardeş yedeklemede sorun olmuştur ondan bu sorun. Normal bir yedek yaklaşık 10 küsur mb oluyor. Geçen bende yedekledim 470 kb. Bir sorun var diye düşündüm araştırdım. Bir iki program yedeklemeyi engelliyormuş . Onları kaldırınca düzgün yedeklendi. Senin dosya boyutun nedir

emr-erock

emr-erock

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yedeklemede sorun olmuştur ondan bu sorun. Normal bir yedek yaklaşık 10 küsur mb oluyor. Geçen bende yedekledim 470 kb. Bir sorun var diye düşündüm araştırdım. Bir iki program yedeklemeyi engelliyormuş . Onları kaldırınca düzgün yedeklendi. Senin dosya boyutun nedir
142 mb ..Ben sadece mesajları yedekliyorum kardeş.bak bu sorun flashlamayı yaptıktan hemen sonra geri yükleme yapmazsam başıma geliyor ve bir yedekleme 1 den fazla geri yüklenmiyor...ben bu Nbu dosyasını başka hangi şekilde telefona entegre ederim onu ögrenmek istiyorum zaten bunun başakada bir yolu kalmadı..
------------------------------------------------ekleme----------------------------------------------------------------
nbu dosyasının içindeki bütün dosyaları ayırdım.bunları telefonun neresine atarsam mesajlarda görünür

-----------------------------------------------ekleme------------------------------------------------------------------
telefonu tekrar flash layıp tekrar denedim oldu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt