5800 fw yüklerken kapandı açılmıyo :( kırmızı yeşil renk oluyo ekran..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
5800 fw yüklerken kapandı açılmıyo :( kırmızı yeşil renk oluyo ekran..
arkadaşlar başlıkta olduğu gibi 5800 afw yüklerken kapandı ve sonrada açılmadı tekrar yükledim yine olmadı ekranın rengarenk oldu: lütfen yardım edin :
bu ne anlama geliyo lütfen tel kapandı açılmıyo

Arkadaşlar nokia 5800 v52.0.101.502 yükledim sonra v52.0.007 ye dönemedim nasıl dönebilirim lütfen yardım edin teli v52.0.101.502 yükleyerek kullandım ama v52.0.007 ye nasıl dönebilirim yardım!!!

Davulbaz

Davulbaz

Üye
evet diyerek işleme devam edebilisiniz.

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
saolda yaptım devamı gelmiyo ya sürümü v52.0.101.502 oldu nasıl düzeltcem onu ya lütfen yardım edermisiniz :(

Davulbaz

Davulbaz

Üye
ape variant i kapatıp tekrar yüklemeye çalış.fw dosyaları karışmış sanırım.'fw yüklemeden önce versiyonu kontrol ettiğine eminmisin' diye soruyor olmassa navifirmden orginal dosyaları çekip şuan ki yerleri ile değiştirip tekrar dene.kolay gelsin

fatih982

fatih982

Üye
gecmiş olsun düzeltemessin versiyon aşağı indiremessin nette arastır çözümü var

Davulbaz

Davulbaz

Üye
bir şey gözüme çarptı MCU dosyasını CO0 olarak kalmış C0r olarak değiştirmeyi dene

palasibo

Üye
Kardeşim önce orjinal fw dosyalarını indiriyosun. Phoneix programını kurup açıyon. Tabi Orj. dosyalar program files/Nokia/Phoneix/Product/Rm-356 içine atacaksın. Phoneixte file'ye tıklayıp manage connecti aç içinde usb varsa üzerine gel alttaki deleteden sil. apply de kapat. Sonra yine file bas open porducte tıkla rm-356yı seç daha sonra yukarda flashing var ordan firmware updateyi seç dead phone usb işaretli olsun refurbsihe bas tamamlanana kadar bekle bitti bu kadar.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
jafla atıyosan downgradeyide işaretlemen gerek çünkü versiyon düşüyosun downgrade kill phone falan diyo ama utk4n söylemişti bunu bana o yapmış bu işlemi defalarca bi sorun olmuyor

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Version düşürmek telefonu öldürecektir yazıyor uyarıda.Telefonu çökertir.Utk4n denemiş.Sende bi dene olabilir ama yinede düşülmediğini biliyorum

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
İz[Mir]Kan;3308437' Alıntı:
Version düşürmek telefonu öldürecektir yazıyor uyarıda.Telefonu çökertir.Utk4n denemiş.Sende bi dene olabilir ama yinede düşülmediğini biliyorum

bende öyle biliyordum bana Utk4n dediğinde bende telefonu öldürür diye uyarı veriyo dedim oda versiyon düşünce düşük versiyon daha kötüdür eski performansı alamazsın şeklinde bi çeviri yaptı bilmiyorum denemedim ben http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-destek/5800-v52-den-v51e-nasil-donerim-465313.html buraya bakın yorumları okuyun ve görün :oke:

--------------- Ekleme ---------------

DowngRade yapıLmıyoR diyen aRkadaS için teLefonu düşüRdüm. OlmuyoR, yapıLmıyoR, engeLLeniyoR , böyLe duydum, imkaanSız birşey diyeceginize deneyin göRün boş konuSmayın ;). CRT 308'i kaLdıRınca DownGrade'ye tik atamıyorSunuz yapaRken bende hata mı waR fiLan demeyin.

Dikkat : ArkadaSLaRdan bazıLarı bu işLemin tehLikeLi ve başarıLı oLmazSa teLefonun fLashının yanabiLecegini söyLedi. YanarSa seRviSe götüRün yaparLar heraLde biLmiyoRum :D.

Hay aRkadaş ya simdi iSin yokSa tekRaR c6 fw yükLe ^^. FlaSh atmakdan bıktım ^^.
HeRkeSe koLay geLsin ^^.

Utk4n ın yorumu böyle tek fark DOWNGRADE işaretli :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt