5800 fiyatı neden birden düştü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
5800 fiyatı neden birden düştü
5800 fiyatı 800 900 lirayken neden birden 550 tlye indi acaba sorunlarımı var hiç bi telefonda böyle fiyat düşüşü oldumu yorumlarınız bekliyorum.

ozanazy

ozanazy

Üye
Her zamanki gibi satış politikasıdır tamamen. Son çıkan ürünlerde zaten içerik de değişti içinden çıkan parçaları tek tek almaya kalkarsan zaten aynı fiyatları bulur. Tv kablosu Orj. kılıf yedek kalem ayak Müzik sitesinden ücretsiz müzik indirme vs. vs. Bunlar gibi sebeplerden ve ilk zamanlardaki elde ettikleri karlardan dolayı indirime gidiliyo.

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
hatalı olan 5800'lar yurtdışında toplatıldı, o toplatılan bozuk 5800'larda hiç vakit kaybetmeden Türkiye'ye gönderildi... işte sorunun cevabı :oke:

scuf

scuf

Üye
satış politikası , her marka telefonda olur bunlar ama 5800 biraz sorunlu çıktığı için piyasaya o yüzden fiyatında çok düşme oldu nokia sonradan toparladı işi ama bi kere fiyatı indirmiş oldular şu an 700 Tl ye satılsada kapış kapış alınırdı nokianın acemiliğimi yoksa bizelere yaptığı kıyakmı bilinmez fiyatların bu kadar düşmesi ama bence nokianın karına oldu çünkü 3310 dan sonra ilk defa bu kadar çok tutuldu bi nokia , çıkalı neredeyse 1.5 yıl olmasına rağmen hala stoklara geldiği an bitiyor telefon buda nokianın tanınması ve prestiji açısından önemli bu telefon bi nevi kampanya gibi bişey ne mutluki benm yeni telefon alacağım bir döneme geldi bundan önceki takoz 6288 imi 550 TL ye almıştım 5800 ı 480 ne aldım düşün işte farkı :D

ivdg

ivdg

Üye
yazılım hatası var tüm ülkelerde toplandı ( türkiye hariç!!!)

Revengeful

Emekli Yönetici
3g ile uyumlu çalışmadığı için toplatıldı bozuk mallarıda bize kakalıyolar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hatalı olan 5800'lar yurtdışında toplatıldı, o toplatılan bozuk 5800'larda hiç vakit kaybetmeden Türkiye'ye gönderildi... işte sorunun cevabı :oke:
katılıyorum..yaa telefonu eline alınca çatır çutur ediyor ediyor resmen..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Benimde hic hoşuma gitmedi geçen inceledim telefoncu 450 tl ye satıyordu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Türkiye Nokia'nın çöplüğü nolacak..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Aynen katılıyorum

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
yav yapmayın şuana kadar en ufak bi eksiğini görmedim gece kamerası dışında

brawo_41

brawo_41

Üye
bnde grmedım ama kıllandırıyonuz.LG BL 20 mı alsak acep:D

Felix F.

Felix F.

Üye
La bak Bende Nisanda Alacaaadım 5800 Ne ettiniz La :D Soudum Telefondan.

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Sizlere Zorla Satmıyorlar Yaa Arkadaş Almayın Bunları Biliyorsunuzda Ne diye Alıyorsunuz :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt