5800 Facebook-Youtube Videoları!

Sponsorlu Bağlantılar

vodbull

vodbull

Üye
    Konu Sahibi
5800 Facebook-Youtube Videoları!
Arkadaşlar Neden ve nasıl olduğunu anlamadım ama dün telefonun kendi web tarayıcısı üzerinden facebook ve youtube videolarını izlemeye başladım arkaplanda hiçbi program çalışmıyo sadece giriyorum ve izliyorum hiç takılma sorunu olmadan süper kalitede. İlk defa telefondan bukadar zevk aldım ve paylaşmak istedim bunu sizinle :)
Acaba daha önce herkez izliyodu sorun sadece bendemiydi yoksa bilmeden bi güncelleme filanmı yaptım onu öğrenmek istedim sadece konu biraz gereksiz oldu ama :S

• Beğen
Tepkiler: ferhaq

seweral

Üye
ya arkadaşım nasıl yaptın öğğren de bizde yapalım sunu :D

vodbull

vodbull

Üye
    Konu Sahibi
valla bende anlamadım ama nazar değdi heralde şuan izleyemiyorum yine :'(

aryscat

aryscat

Üye
ben bi izliyorum. Sonra tekrar denediğinde herhangi bir video veya linke tıkladığımda browser donuyor. Ne yapacaz biz bu olayı. Bilen varsa bi el atsın

zayimoglu37

Üye
arkd nokia oviden youtube ve facebook programlari var indirin direk baglanip sorunsuz izlenebiliyo ben de sorun yok .izleyebiliyorum

Nikolayco

Nikolayco

Üye
facebook olayın üstüne düştü diye duydum çevremden. malum 5800 kızılay telefonu oldu günümüzde :) ama flash sorunu var mlsf. facebook mobil flash player gibi bir flash playerla olaya el atacak diye duydum. zaman zamanda bu olay test için açılarak testerlar tarafından test ediliyor açıklar bulunduğunda da kapatılıyormuş. diye duydum... hayırlısı...

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Facebook u bilmem ama Youtube a 5800 ın orjinal tarayıcısı ile rahatlıkla girip bütün videoları izleyebiliyorum.

mervan486

Üye
arkadaslar flash player n97 IcIn varmı yokmu varsa paylasırmısınız lutfen

simaros

simaros

Üye
ya you tube kapalı diyor bende yani türk telekom engelemiş yazısı çıkıyoır nasıl yapacaz

quest2

Üye
1. si facebook a normal görünümde giremiyorum hep mobile görünüm açıyor aylar öncesi giriyordum tüm sayfayı şimdi girmiyor...Opera Mobile İle tüm sayfa şeklinde girebiliyorum.. Kendi tarayıcısından girmiyor..

2. si youtuba da giremiyorum bildiğiniz dns varsa söylermisiniz?

--------------- Ekleme ---------------

kendi sorunumu hallettim... abicim nasıl yaptığını bulda bizde yapalım..

Mechul_asi

Üye
Öncelikle bende face videolarını izleyemiyenlerdenim.you tube ye ise a girerek youtube programını indirin.sonra telefonun gelişmiş ayarlar bölümünden 1.dns 8.8.8.8 2.dns 8.8.8.4 yapın ve youtube videolarını izleyin:)

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
palavra :nono:

ilhankeles

Üye
valla eskiden bende hic bisey kullanmadan izleyebiliyordum sonra versiyonu bi guncelledim kendi tarayicisinda normal web sayfasi olarak goster dedigimde tel donuyo sonra skyfire vardi oda yalan oldu faceden indirerek izliyorum videolari ama youtube icin forumda programlar var dns ayarini degistimeniz yeterli uygulanisi konudada anlatilmis ama ordaki dns yerine birinci.bolume 4.2.2.6 yazin ikinci bolumede 4.2.2.2 yazin tum yasakli sitelere girersiniz bu kodlari tum baglantilara ayri ayri girmeniz gerekir yoksa birini degistirip digerlerini degistirmezseniz sadece o baglantidan girersiniz

KELGER

KELGER

Üye
ayarlar /bağlantı / er,işim noktaları /kullandığın erişim noktasına gir ve gelişmiş ayarlardan
dns 208.67.222.222 yap bunlar youtube içindi.
208.67.220.220

facebook ta video için mobilsiteye gir (facebook ) en altta dokunmatik site ye gir gördüğün videonun üzerine tıkla başka sayfa daha açılır ordada tıkla açılır.(internet de seçenekler indirirken aç :evet olacak)

fatikngage

fatikngage

Üye
Evet arkadaşlar fw güncellemesi ile kısmende olsa flash 4 içerikli videoları izleye biliyorz.youtube videolarının tamını izleye biliyorz face de ise az bi kısmını.youtube de videoya tıkladığımızda altta 2 sçenek sunuyor video izlemek için 1. seçenek web tarayıcının kendisi ile izleme olanağı bu bize videonun istediğimiz yerinden başlatma olanğı sunuyor 2. seçenk ise real player dan videoyu önce cebe indiriyor kaydedip sonra tekrar tekrar nete bağlan masak dahi izleyebilyorz :oke:

KELGER

KELGER

Üye
girebilirsin.ama önemli olan video yu oynatması onun için tel de flash player 10 olması lazım.
örnek versene denediğin siteleri

clonexcell

clonexcell

Üye
youtube mobil sitesinde html5 deniyor, facebook tam uyarlayamadı flash tabanlı video gösterimlerine devam ediyor su anda devre dısı facebookta flash ile acılıyor. yakındır facebook html5 video ya gececek.

izlediginiz videolar flash mı sanıyorsunuz?
<video>link</video> ;)

igorist06

Üye
Versiyonunuzu Güncelleyin İzlersiniz..Ben Neredeyse Bütün Sitelerden İzliyorum Bi yama yükledim telefona Ama şimdi Bulamıyom :ehe

mtncelik

Üye
bağlantı hedefler bağlantını tıkla düzenle gelişmiş ordan dns ayarı yapcaksın 8.8.8.8 8.8.4.4 yap dns yi ben bu şekilde xhamster videolarını dahi izliyorum

Üst Alt