5800 eksik yönleri !!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eç038

Üye
    Konu Sahibi
5800 eksik yönleri !!!!
selamlar

arkadaşlar bu 5800 ın eksik yönlerini araştırıyorum da.. ilerde almayı planladığım bi tlfon inş.. bu tlfonun kamerasının pek iii olmadığını ve ekranının tepkimelerinin yavaş olduğunu duydum.. ha bide ekran tft olduğundan amoledler kadar net görüntüsü yok diolar.. bunlar gerçek mi ayrıca daha başka eksik yönleri var mı ????

kullanmasını bilene güzel bir telefon bence

5800 ın en eksik yönü FİYATI..

eç038

Üye
    Konu Sahibi
yani bu saydıklarım da eksiklik şeklinde karşınıza çıkmadı mı ???? nası kullanabilene güzel oluo... ayrıca fiyatı gayet güzel bence iphone bunun kadar özllikli olmadığı halde 3 katı fiyata sahip

Fiyatıyla özelliklerini karşılaştırıyorsan o zaman çin malı al ondada yazdıklarına göre aynı özelliklere sahip. Şimdi bunla alakası yok. Nokianın sadece wi-fi ve dokunmatik ekran olarak eklenmiş diğer telefonlarından hiçbir farkı yok. Ben aldım begenmedım sattım. Ha kullanana güzel telefon. telefonun iyisi kötüsü olmaz. Normal kullanıcılar için ideal. aklında başka marka-model yoksa bekleme al.

anisti

Üye
ben kullanıyorum güzel telefon ama bitr türlü gps ve navigasyon işini çözemedim

Dtn

Üye
tek kötü yanı her 3 kişiden birinde olması.

kesbi

Üye
Kusura bakmayında 450 liraya super amoled ekran, 12 mp xenon flaşlı kamera mı bekliyorsunuz. Eksiklerini araştıracağınıza alıp keyfini çıkarmaya başlayın. Sırf kulaklık sesi için bile alınır. 3 mp otofokuslu çift flaşlı carl zeiss lensli kamera var. Bu paraya Allah'tan belanızı mı istiyorsunuz anlamıyorumki. İlk defa nokia bir özelliğini kırpmayı unuttu ve peynir ekmek gibi sattı. Olay bu.

uzmburak

Üye
aynen ama bencede tek kötü yani belediye dağıtmış gibi heryerde bulunması kendimi çok kötü hissediyorum herkesde görünce

Qanzen

Üye
evet bizim evde bile 3 tane vardı oha yani birini sattı annem ben ve ablamda var ama harika telefon ekran kaliteside gayet iyi samsung i8910 var abimde vide açtık hemen hemen yakın yain renk ve görüntü olarak çok kötü değil uygulamaları da mükemmel hele ki klulaklık sesine ve kendi sesinede diyecek yok kamerasıda gayet iyi geceleri değilde gündüz vakti harika çekimler yapıyor o kdar olsuun artık i8910 1000 tl üstünde bu ise 450 tl felan mükemmel telefon

Starsley

Arkadaşım satacak tabi iyi olduğu için satılıyo ama acaba kaç kişi özelliklerdn faydalanıyo bence bu fiyata inanılmaz müthş iphone gbi kazık deil

Fiyatına göre eksiği yok. Bu fiyata işletim sistemi dahi olmayan bir çok telefon satılıyor. Ayrıca bu cihaz sadece yemek yapmıyor. Düşünün cihazı açıölçer olarak bile kullanıyorum daha ne isterim ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...