Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 ekranını samsung omnia gibi yapın!!!
Sponsorlu Bağlantılar
draw1907
Üye
bu gdesk te neden görüntü berbat çıkıyor ya?
guero
Üye
Güzel bi pro bi deneyelim bakalım
mörjü
Üye
yalan sölüyor kandırıyor mılletı sertıfıkayla ne alakası var ya cocukmu kandırıyorsun sen kardesım program calıssa yukledıyın zaman sertıfıka hatası verırı ama calısmadıgı ıcın dosya türü desteklenmıyor ne bu dıyer konunda aynı sekılde bı ısı yapıyorsan duzgun yap yada dene nasıl calıstıgını söle anlat bızde gönülden teşekkür edelım haksızsam söleyın arkadaslar ya sankı program yuklemeyı bılmıyoruz sertıfıkalayın dıyorsun alakası yok
sekoda9
Üye
tesekkürler...
bRkxq93
Üye
oLmuo waLLada biLLada oLmuo Ya. bıRakın HeRkeS poST kaSmak iCin TESekkküR edio biRide adam qibi Yazmıo YoRum.
mustiesk
Üye
5800 işlemcisi kaldırmaz.. omnia da 650 mhz işlemci 256 ram, 256 mb. rom var. anladınız siz onu.
foto38
Üye
bu programın düzgün çalışanı yokmu acaba ne zamandır bun arıyorum
gokhans_life
Üye
fakee konu
rapege
Üye
benim bildiqim de fake çünkü bu screenshotlat gdeskten alıntı
Ersin Oktay
Üye
teşekkürler
cmlbb
Üye
Arkadaşlar linkte verilen dosyayı indirip winrarda açın içindeki dosyaları sertifikalayıp kurun çok güzel oluyor...
registered
Üye
signed mı bu?
ludaidris
Üye
hay bu sertifika ne mok sa biz cahillere göre bişey yokmu yaa
mraz
Üye
sertifikaladım fakat sonuç yok...olmuyor.yinede sağol..
serhat_002
Üye
çok güzel tşkler
bluemoon1905
Üye
arkadas yanlıs dosya uzantısı yapmıs. dosyanın ozellıklerıne gırın ve ''rar,zip,7zip,vb..'' yapın ve oyle acın. ıcındekılerı tek tek sertıfıkalandırıp yukleyın