5800 ekranını HTC HD gibi yapın Manyak bişi...

Sponsorlu Bağlantılar

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
5800 ekranını HTC HD gibi yapın Manyak bişi...
sertifikalayıp kurunuz...buyurun.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: uur.bocegi, yeskici, team-07 ve 53 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

archh

Üye
açılamıyor dosya türü desteklenmiyor diyo :S

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
sertifikalayıp denermisiniz.

Progressivity

Progressivity

Üye
tşkler kardeşim güzel paylasım :)

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
bozuk dosya koymussun sertifikala diyorsun benim telefon hackli

melih06628

melih06628

Üye
Bu foto biraz bana fake gibi geldi.. :hmmm Neyse telefonum servisten gelince mutlaka deneyeceğim :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar indirilen sitede kategori olarak doğru verilmiş..çalışmaması anormal bir durum..

melih06628

melih06628

Üye
Flash gibi bir şey bu o zaman.

draw1907

draw1907

Üye
ekran görüntüleri gdesk programına görüntü yükleyince cıkan görüntü ama bende o da patladı :) düzgün gözükmüyor:)

Ykaraca

Ykaraca

Üye
teşekkürler

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
tşkler kardeşim güzel paylasım :)

rica ederim kardeşim.

--------------- Ekleme ---------------

Flash gibi bir şey bu o zaman.

dünyanın sayılı en iyi mobile sitesinde fake olması bana biraz garip gelir (ki) bu gune kadar ındırıp kurduğum hıcbır program fake cıkmadı ve duzgun calıstı bide 3 kişi tşk ederken ve adminde onaylamışken sen emeğe saygılı olup indirip 3 dakıkanı ayırıp programı kurmaya üşenip fake dıyebılıyosan paylaşımcı olmak ölmüş demektir. emeğe saygı yoksa paylaşmak niye? haksızsam haksızsın birader de....

sitede gördüm istek vardı paylaşmak istedim kötü etttiysem affola...

draw1907

draw1907

Üye
rica ederim kardeşim.

dünyanın sayılı en iyi mobile sitesinde fake olması bana biraz garip gelir (ki) bu gune kadar ındırıp kurduğum hıcbır program fake cıkmadı ve duzgun calıstı bide 3 kişi tşk ederken ve adminde onaylamışken sen emeğe saygılı olup indirip 3 dakıkanı ayırıp programı kurmaya üşenip fake dıyebılıyosan paylaşımcı olmak ölmüş demektir. emeğe saygı yoksa paylaşmak niye? haksızsam haksızsın birader de....

sitede gördüm istek vardı paylaşmak istedim kötü etttiysem affola...

yok kardeş sen olaylar yanlış anladın ama nasıl kurup çalıştırdığını anlatırsan bizde yapalım çalıştırabilen kimse yok heralde kanalda ondan yoksa teşekkür edecek tabi herkes ugraşıyosun hiç yokta

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş sen olaylar yanlış anladın ama nasıl kurup çalıştırdığını anlatırsan bizde yapalım çalıştırabilen kimse yok heralde kanalda ondan yoksa teşekkür edecek tabi herkes ugraşıyosun hiç yokta

araştırmama göre GDESK denen bir programın klasörlerinin içine atılıyomuş bu dosya o kadar ben kurmadım denemedım programı 5800 ın görüntüsü bana daha güzel gelıyo o bakımdan sadece ıstek vardı bulup paylastım ama gdesk programıyla ilgili bir bilgim yok...

draw1907

draw1907

Üye
gdesk e yükledim fakat görüntüler kayıyo acaip duruyo neyse elbet düzgün çalıştıran bir çıkar

sedisedisedi1

Üye
teşekkürler

ÖmüR

Üye
Eline Sağlık.

mörjü

mörjü

Üye
[ı][sıze=1]kardes sen bu proyu verıyorsun ama calısmıyor nıye koyuyorsun 10 kere denedım telefonum hacklı olmadı ve yıne programı sertıfıkaladım yıne olmadı desteklenmeyen[/sıze][/ı] dosya türü diyor nasıl calıscak bu tamam saol koymussunda nasıl oluyor onu söle paylasımın ıcın saol

ertu55

ertu55

Üye
taşekkürler ama çalışmıyor

matan

Üye
burda iyi de kötüde olsa kim ne eklerse eklesin ister işimize yarasın ister yaramasın bence emek vermişlerdir bütün ekleyen arkadaşlara ellerine sağlık teş...

Üst Alt