HTC 11, 5.5 inç Quad HD Kavisli Ekran ve 12MP + 8MP Kamera İkilisi ile Gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC 11, 5.5 inç Quad HD Kavisli Ekran ve 12MP + 8MP Kamera İkilisi ile Gelebilir


Tayvanlı üretici HTC, bir sonraki amiral gemisi HTC 11 için çalışmalara başladı. Samsung'un Galaxy Note 7 bataryasında yaşadığı sorun nedeni ile bu cihazı piyasadan çekmesi sonucu oluşan boşluk neredeyse bütün akıllı telefon üreticilerinin iştahını kabarttı. HTC de yeni amiral gemisinde daha büyük ekrana yer vererek oluşan bu boşluktan faydalanmak istiyor.

http://www.maxicep.com/video/htc-10-cizilme-bukulme-ve-yanma-testinde
HTC 10 çizilme, bükülme ve yanma testinde
HTC, son amiral gemisi HTC 10 akıllı telefonu ile hedeflediği satış rakamlarına ulaşmayı başaramasa da marka imajına zarar verecek herhangi bir vaka yaşamadı. Bu durumu avantaja çevirmek isteyen Tayvan merkezli üretici, Google Pixel serisi akıllı telefonları üretmiş olmanın verdiği güvenle yemi amiral gemisi HTC 11'de çıtayı yikseltmeye hazırlanıyor.



HTC 10 akıllı telefonu 16 Mayıs tarihinde duyuran firmanın yeni amiral gemisi HTC 11 hakkında ilk bilgiler Çin sosyal paylaşım platformu Weibo üzerinden geldi. İddialara göre HTC 11, 5.5 inç büyüklüğünde ve Quad HD 1440x2560 piksel çözünürlükte ekranla gelecek. HTC 10 ise 5.2 inç büyüklüğünde bir ekrana sahipti.

İddialar HTC 11'in 12MP arka kamera ve 8MP ön kamera ile geleceği yönünde. Tekrar hatırlamamız gerekirse HTC 10 da 12MP kamera ile gelmişti fakat tahminlere göre HTC 11'in 12MP kamerası çok daha iyi bir sensöre ve daha yüksek özelliklere sahip olacak. Sızan bilgilere göre dual kamera teknolojisi kullanılmayacağı iddia edilen HTC 11'in işlemci ve bataryası ile ilgili de henüz bir bilgi bulunmuyor.
HTC 11, 5.5 inç Quad HD Kavisli Ekran ve 12MP + 8MP Kamera İkilisi ile Gelebilir
 
man20

man20

Üye
HTC telefonlarını çok seviyorum ama şu kamera çıkıntısı beni soğutuyor. Bu, diğer markalar içinde geçerli.
 


Üst Alt