5800 Ekranı ikiye bölme

Sponsorlu Bağlantılar

techno_esh

techno_esh

Üye
    Konu Sahibi
5800 Ekranı ikiye bölme
Arkadaşlar geçen günlerde birşey duymuştum n97 de ekran 2 ye bölünebiliyormuş galiba(sanal olarak) acaba 5800 da da varmı yada programı varmı? şimdiden teşekkürler

e-ceylan

Üye
bölünse de ne işe yarıyacak ki ... :hmmm

cmlkrc

cmlkrc

Üye
kesinlikle bulunur :)

petrucci82

petrucci82

Üye
nasıl yani nereyi ana ekranı mı menüyü mü açar mısın biraz?

padisah_58

padisah_58

Üye
:))) ii olur valla ekran ikiye bölünürse.... iki türlü iş yapabilirsin aynı anda süper olurdu ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ilk defa duyuyorum görürsem eklerim..

Progressivity

Progressivity

Üye
beklemek lazım zamanla çok program çıkar daha baksanıza adam gibi sis oyunlar bile yapılmıyor s60 v5 için, sessiz ve dandik jar oyunlar oynamak zorunda kalıyoruz

techno_esh

techno_esh

Üye
    Konu Sahibi
beklemek lazım zamanla çok program çıkar daha baksanıza adam gibi sis oyunlar bile yapılmıyor s60 v5 için, sessiz ve dandik jar oyunlar oynamak zorunda kalıyoruz

evet bekleyecez artik s60 v6 os cikana kadar bekleriz

Progressivity

Progressivity

Üye
s60 v6'nın bize bi faydası yok ki tek dileğimiz uygulama ve oyun şirketlerinin artık daha kaliteli şeyler üretmeleri s60 v5 telefonlar yaygınlaştıkça üretim artıcak sonuçta 5800 ilk s60 v5 telefon ve daha çıkalı 1 yıl gibi bir süre oldu aslında daha çok yeni sabır eyleyiniz lütfen :)

techno_esh

techno_esh

Üye
    Konu Sahibi
s60 v6'nın bize bi faydası yok ki tek dileğimiz uygulama ve oyun şirketlerinin artık daha kaliteli şeyler üretmeleri s60 v5 telefonlar yaygınlaştıkça üretim artıcak sonuçta 5800 ilk s60 v5 telefon ve daha çıkalı 1 yıl gibi bir süre oldu aslında daha çok yeni sabır eyleyiniz lütfen :)

insallah ellerini cabuk tutarlar

futbol123

futbol123

Üye
inşallah

tayfun^^

Üye
5800 da ücretsiz tv programı yokmu acaba olsa ne güzel olurduç mobil tv ye gerek de kalmazdı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
spbtv var...

Üst Alt