5800 ekrandan ses geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gsad

Üye
    Konu Sahibi
5800 ekrandan ses geliyor
arkadaşlar telefonu yeni aldım sayılır ama telefonun ekranında sağ tarafa dokunduğum zaman çıt çıt ses geliyor ve bu ses beni çok sinirlendirmeye başladı.ne yapmalıyım sizce.garantiye yollasam tamir edilir mi yoksa ekranla ilgilenmiyorlar diye duydum doğru mu şimdiden teşekkürler arkadaşlar

rapman

rapman

Üye
bi telefoncuya göster bakalım ücretsiz olarak bi baksın şöyle bir göz gezdirsin.belki o çıt sesi doğal olarak geliyordur.

gsad

Üye
    Konu Sahibi
ama arkadaşım sadece bi bölgeden geliyo bu ses ve sinir bozan bi ses yollayacaktim ama ekran garanti kapsamına girmez ilgilenmezler gibi şeyler duydum bunların doğru olup olmadığını merak ediyorum

fatih82

fatih82

Üye
telefonun her yeri garanti kapsamındadır benim teldede var ama kafana takma fazla problem ediyorsan servise götür

fbforever

fbforever

Üye
sen garantiye yolla .. en iyisi bu..

darkarts

darkarts

Üye
Telefondan böyle ses geldiğini önceden bilseydin yinede satın alırmıydın? o zaman götür geri ver seni rahatsız ediyorsa, garanti bunun için sana bişey diyemez,hatta herhangi bişey içinde sana bişi diyemez götür kafalarına at,
bu avrupada olsa canına okurdun ama burası türkiye,garantiye verirkende seri no bir yere kayıt et ne olur ne olmaz.Geçen gün kadıköye gittim bilgisayarımın ramlarini satmak için,eleman kaşla göz arasında barkodları değiştirdi benimde tepem attı hepsine tek tek giydirdim,rezil oldular içerisi müşteri doluydu tek bir adam kalmadı.
Sen yinede telefonu garantiye götürürken,kendinide garantiye al derim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
muhtemelen anakartla ekranın bağlantı yerinden geliyordur..o tarafa elinizi sürterseniz biraz şişkinlik hissedersiniz..ordan geliyor işte..

Progressivity

Progressivity

Üye
götür servise uğraşma boşuna başka telefoncu falan

demirci_115

demirci_115

Üye
eski parti 5800 lardansa seninki sağ tarafta bi açıklık olabilir ve oraya bastığında ses geliyodur. bu sorun 1. pati 5800 larda oluyordu daha sonra toplandıktan sonra 2. parti gelen telefonlarda bu sorun yok daha da sıkılaştırmışlar. servisinde yapacak bişeyi yok çoğu kişi bundan şikayetçiydi. servis de bişe yapmıyor aynı sıkıntı devam ediyor anlayacağın. bana sorarsan boşuna servise verme..

Progressivity

Progressivity

Üye
nasıl yapmıyorlar ya o ekran açıklığını yerine oturtup yolluyorlar geriye öyle kalır mı o açıklık

futbol123

futbol123

Üye
ewet servise yolla orda yaparlar

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
beyler aynı sorun benim samsung jetin sağ alt köşesinde var biraz bastırınca üstüne sesler geliyor sonra kesiliyor 15 dk sonra yine yapınca yine aynı durum sizce sorun ne olabilir ?

ReaqL

ReaqL

Üye
arkadasım benımde 5800 da oLe bi sorun var ama sorun deiL gibi yapımdan kaynakLanıor 6 ve 4 tusuna basarken cıt cıt ses gelıor hafiften bunun sebebı arka kapaktakı bosluktan kaynakLanıor. acıcak olursak arka kapakta telefonun sarj giriş yeriyle alt kısımdakı yerlerı telefona temas etmektedır ortada kalan kısmında ıse bosluk olusu ve ınce kapak Oldugundan dolayı msj yazarken kapaktan ses cıkıor. bu arada telefonu sallarsanız bataryayla kapak arasında bosluk oldugunu goreceksınız ki sallarken batarya cıkıp kapaga carpıor buda bi sorun olarak goRunur mu bıLmem:)

mrtglr55

Üye
walla aynı sorun bende de var arkadaşlar ama her zamn değil bazen sağ tarafdan ses geliyo ama arkadaşa katılıyorum çok sinir bozucu ama ekranda açıklık felşan da yok:S ama böyle oldugunu almadan önce bilseydim genede ALIRDIM;)

skater4

Üye
1,5 ay önce aldım. benim telde de var o ses. ilk önce ekrandan geliyor sandım. Ama anladım ki elimde tutup ekrana dokunurken arka tarafta kalan kapağın oradan geliyor o çıt çıt sesi muhtemelen. mühim bir dorun değil

furkanmentese

Üye
bnm teldede war aynı sorun.boşwer takma kafana :)

Progressivity

Progressivity

Üye
maalesef ucuz etin yahniside bu kadar oluyo işte telefon özellikli ama tasarım anca bu kadar oluyo bu paraya demek ki

emre_ua06

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede var ama ben bi çözüm buldum eğer erkara basınca ses çıkıyorsa telefon ayarlarından dokunmatik titreşimini açın sesi duymuyosunuz bu yüzdende siniriniz bozulmuyor :D

blackjacker

Üye
eski parti 5800 lardansa seninki sağ tarafta bi açıklık olabilir ve oraya bastığında ses geliyodur. bu sorun 1. pati 5800 larda oluyordu daha sonra toplandıktan sonra 2. parti gelen telefonlarda bu sorun yok daha da sıkılaştırmışlar. servisinde yapacak bişeyi yok çoğu kişi bundan şikayetçiydi. servis de bişe yapmıyor aynı sıkıntı devam ediyor anlayacağın. bana sorarsan boşuna servise verme..
DOĞRU SÖYLÜYOR DEDİĞİNİ TAVSİYE EDERİM:evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt