5800 Ekrandaki Sorun [ Ne Yapacağım Hakkında Bilgi ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bRkxq93

bRkxq93

Üye
    Konu Sahibi
5800 Ekrandaki Sorun [ Ne Yapacağım Hakkında Bilgi ]
2 gün önce aldım telefonu.İlk aldığımda birşey yoktu telefonda ama şuan ekranda küçük bir kırmızı nokta var siyah ekran açılınca kabak gibi ortada duruyor bunun için ne yapmam lazım telefonu garantiye göndersem daha yeni aldığım telefonu garantiye göndermek istemiyorum ama o nokta orda çok kaba bir şekilde duruyor.Bilen varsa bana yardımcı olabilirmi?

Perfect!

Üye
ekran zedelenmiş olabilir en iyisi servise vermek

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Yeni alınan ürünü servise göndermek gerekmesi çok kötü bir duygudur ama göndermen gerek. Pixel hatası var. Bilgisayardaki monitöründe olsa düzeltme imkanları mevcut ama telefonda var olduğunu hiç sanmıyorum. Gönder garantiye hiç değmez bile uğraşmaya sıkma canını.

bRkxq93

bRkxq93

Üye
    Konu Sahibi
Yeni aldığım telefonu garantiye göndermek cidden çok kötü bir duygu ben telefonun ne zaman geleceğini beklerken 3. gün telefonumu garantiye gönderiyorum.Yardımlarınız için sağolun.Bugün telefonu garantiye gönderiyorum. :(

muron70

muron70

Üye
telefonda ölü pixel oluşmuş garantiye göndermekten başka çare yoq:(

bRkxq93

bRkxq93

Üye
    Konu Sahibi
Çok sinir bozucu bir durum.

Ama ne olursa olsun telefonu garantiye dönderiyorum telefonu alalı daha 2. günü böyle bir problemle karşılaşmak çok sinir bozucu bir durum.

Revengeful

Emekli Yönetici
ekranı gitmiş :(

bRkxq93

bRkxq93

Üye
    Konu Sahibi
Evet ekranı gitmiş.Telefonun KVK garantisinde.Telefonu aldığım yere mi götüreyim yoksa direk KVK'ya götürsem hallolurmu?

Revengeful

Emekli Yönetici
KVK ya götür bakalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt