5800 EKRAN filmi

Sponsorlu Bağlantılar

destroy116

destroy116

Üye
Çizilme olmaz çekiçle bile vurabilirsiniz :D

onur_77

onur_77

Üye
benimki çizildi ben şiddetle kılıf tavsiye ederim kılıfsız atmayın cebe...

bariş bakar

bariş bakar

Üye
çıkarın filmi ya kesinlikle çizilme yok

WitchKing

Üye
çizilmez kolay kolay bende kıyamıyodum çizilir diye ama öyle deyil işte o film işleri zorlaştırıyo kafaya takmaya bile deymez sonuçta bi telefon :D

sneklik

Üye
arkadaşlar korkmanıza gerek yok zaten ekranın özelliği o çizilmez ekran ahhhaha :DDD

senduran78

senduran78

Üye
arkadaşlar korkmanıza gerek yok zaten ekranın özelliği o çizilmez ekran ahhhaha :DDD

Çizilmez ekranmı dedin, senin 3 yaşında Oğlun yok anlaşılan. 1 saatliğine ver benim Velede bak nasıl çiziliyor :kop:,
şimdi aynalı jelatin kullanıyorum ama onu bile çizmeyi başardı. değiştirecem ama bu sefer aynalı almam, açık havalarda hiçbirşey gözükmüyor...

ersink

Üye
Arkadaşlar ben çok araştırdım bu ekran filmi meselesini. Satılan kaplamalar iyide bir müddet sonra kötü görünüyor diye yazmış kullananlar. Kaldı ki arkadaşların dediği gibi 5800 ekranı kolay kolay çazilmez! Ama illaki çizeceğim diye uğraşırsanız onu bilemem.. Sonuç olarak ben film felan kullanmıyorum. Orijinal kılıfı içinde cebimde duruyor. Çizilme durumu da yok!

ceza_3068

Üye
:) türk milletinin hali çizilir diye cıkarmıyor hiç almayaydınız barii telefonuu :))

sneklik

Üye
Çizilmez ekranmı dedin, senin 3 yaşında Oğlun yok anlaşılan. 1 saatliğine ver benim Velede bak nasıl çiziliyor :kop:,
şimdi aynalı jelatin kullanıyorum ama onu bile çizmeyi başardı. değiştirecem ama bu sefer aynalı almam, açık havalarda hiçbirşey gözükmüyor...

arkadaşım senin 5800 gibi bi telefonu 3 yaşındaki bi çocuğa vermen hata bir kere ver bi bozuk telefon ekran çizilmese bile çok hassas telefon bunlar 3310 değil ki

gurkan2008

gurkan2008

Üye
bende 2 hafta önce aldım çizilme filan yok

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Tanıdığım çoğu kişi çıkarttı ve çizilme olayı yok

enjo3

Üye
bende az çizilme oldu yeni ekran filmi aldım

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Nerden buldun arkadaşım bizede söylede bizde alalım ben bulamıyorum olanlarda kalitesiz

chass

chass

Üye
Boşverin kardeşlerim, bizimle yaşlanacak değil yaaa, gün sonra nasıl olsa ya bozulacak ya satıp başka modelini alırız. Ben ilk gün çıkardım ekran korumasını. Valla çizelme olmadı daha, yaklaşık 9 ay kadar oldu diyebilirim.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Temiz kullanıyormuşsun arkadaşlarım daha 3 haftadır ..Bakalım 1.5 ay sonra nolcak :D

matrixugur

matrixugur

Üye
İnamazsınız ama pena ile ekranım çizildi nasıl oldu anlamadım hafifçe sürükledim webde gezinirken camcılardakş elmaslar gibi camı çizdi :) servisse verdim pek umudum olmasda 3 kez servise gidiyor :)

serkan616161616

Üye
Valla arkadaşlar helal size ben de öyle kullanmaya çalışmıştım ama yemedi. Sonra gidip öteden beriden şu çizgisiz filmler vardı onlardan aradım buldum. Arkadaşların da dediği gibi hiç sorun yok:==

ali_kemal_ordu

Üye
bende cıkardım cizilme felan yoktu taki yere düşene kadar oyüzden size tavsiyem yere düşürmeyin

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Düşünce telefonda ekran dışında başka sorun oldumu?

mahmut7272

Üye
arkadaşalr ettiğiniz muhabbete bak::) güzel programlar varsa paylaşın.. bu muhabbetten iyidir.. telin cizgsiz jilatini var 5 tl ye..

Takipçi Satın Al

Üst Alt