5800 EKRAN filmi

Sponsorlu Bağlantılar

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Seni o kadar ilgilendirmez ettiğimiz muhabbet..Beğenmiyosan katılmassın olur biter..

the_doctorr

the_doctorr

Üye
benim kendi kalemi cizdi ekranı kalemi sadece uc tarafını kullanın arkadaşlar ucda orta tarafo doğru incecik bir ek var orası cizdi :/ ekran koruyucu jelatin şart tadınız kaçmaz en azından .

idris_35

idris_35

Üye
5 tl ekran filmi satılıyor. hemde çizgisiz:)

bek1905

bek1905

Üye
acaba ekran jilatini satışı mı yapsak :ehe kara borsadan ii satış olur :D...hava boşluğu kalmıo arkadaşım varlığını hissetmessin bile.

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
çizilio kardeşim kendi kalemi telefonu çizio bnde o yüzden kalemi çıkardım çünkü arkadaşlarım telefonu ellerine alınca hemen kalemle kullanıolar :)

deadly105

Üye
kendi orjinal filmini çıkartmadınız mı hala çizgi çizgi nasıl kullanıyorsunuz onu :D Onu çıkarın gidin bi türkcel ,vodafone veya herhangi bir nokia bayiğine 5 -10 tl civarı ekran koruyucu jelatinler var onlardan kullanın hem ekranı korur hemde rahatsızlık vermez sanki yokmuş gibi duruyor ekranda çok kullanışlı.
+1:oke:

battal027

battal027

Üye
BEN İLK ALDIĞIM GÜN ÇIKARMIŞTIM ÇİZĞİLİ JELATİNİ TELEFONUN EKRANININ ŞAFTI KAYDI BAYA ÇOK KULLANIYORUM ÇÜNKÜ TELEFONU TELEFONUN ÜST SES ÇIKIŞ YERİNİN OLDUGU YER KEŞERDİ GİBİ SANKİ :nono:

GANG BANG

GANG BANG

Üye
Ben telefonu alırken,ekran filmide aldım.Şu an filmle braber kullanıyorum.İçim rahat istediim gibi dokunuyorum :)

boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
ben çizgilerimle mutluyumm :D:kop::yuru

şahinerkan

şahinerkan

Üye
ilk gün tlfnu açtığım anda çıkardım 2 ay oldu çizilme yok duyrulur

ss1905

Üye
Şeffaf almayı düşünüyorum.

fatih5825

fatih5825

Üye
aldıgım gün cıkartmısıtım sura bura 5 ay oldu olacak cızılme felan yok bence hiç güzel durmuyor dısardan baktıgın zamanda hayatında ılk kez tlf görmus masum köylu gerek yok

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
çıkar düz film yaptır rahatsız oluyorsan

ucakalanya

Üye
arkadaşlar ben 7-8 aydır 5800 kullanıyorum alır almaz ekran filmini çıkardım şu anda ekran çiziklerle dolu telefonu düşürmedim sanırım telefonu cebime koyup çıkarırken veya ekrana dokunurken çizilmiş olmalı

OğuzcanAbi

Üye
düşürmezsen çizilmez

haytaefendi

haytaefendi

Üye
3 aydır film yok hiç bşi olmadı..

yigitemir

Üye
Arkadaşlar üzerinde gelen koruyucu bant çizgi çizgi olduğu için insanı rahatsız ediyor hali ile. Keşke standart bir koruyucu bant ile gelse idi. Bende çok takıntılı bir insanım :D Ama bu koruyucu bant normal değil çekin atın. Ben çekmiyordum arkadaşın yüzünden çektim attım. Standart koruyucu bantını gerçekten nokia bayisinden temin ediliyor ise, alırım gider ? :)

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Korkma Kardeşim Cizilmez :) 2 aya Yakın Kullanıyorum Aldıgım Gibi Cıkardım Hiç Bir Sorun Yok Zaten 60 tl civarı Ekran Taktırırsın Bişey Olmaz :ehe

KADİR DALKILIÇ

KADİR DALKILIÇ

Üye
ben filmi çıkaralı üç ay oldu ekranda hiç çızık yok 5 kerede düşürdüm en az:ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt