5800 EKRAN filmi

Sponsorlu Bağlantılar

chief

Üye
Ekranın çizildiği falan yok rahat olun ya. Çizilmiyor dediysek de üstüne tırnak yada Stylus kalemi bastıra bastıra kullanmayın;) Ben telefonu aldığım gün çıkardım o bandı ekrandan. Çok şüpheleniyosanız çizilcek diye İnvisible Shield alın;)
evet ben aldım invisible shield ve içim çok rahat :oke:

mucahit_569

Üye
Kendi kaleminden daha keskin ve daha sert birşey deymesse çizilmiyor. Cebimde anahtar vardı. Bilmeden koydum sadece 2 nokta oluştu. Fazla gözden sakınmayın çünkü sakınılan göze çöp batıyor.

muron70

muron70

Üye
    Konu Sahibi
fazla takamamak lazım ben o banttan takmıştım bi ara yoq kabarcık oluştu güneşte gözükmüyodu kötü bi görüntüydü bende çıkardım attım sonuçta özelliği bu bant felan olmuyo yani..

pesimist_halvet

Üye
hehehehe.cıkarılmaması gereken bşe olsa adamlar ona çizgi koymazlar =)) hem ben aldıgım gün cıkardımm.çizilmez ekran rahat olun =))

hayalletx

hayalletx

Üye
arkadaşlar 5800 ekran öle kolay kolay çiziliyomu bunu merak ediyorum ekrandaki filmi çıkarcam rahatsız ediyo beni??

ciziliyor kardeş hemn bir koruyucu yapıştır 5tl ye.
bnm ki mahvoldu

metinn87

Üye
pena ve kalem ekranı çiziyor şeffaf ekran koruyucu alın yada pena ve kalem kullanmayın

muron70

muron70

Üye
    Konu Sahibi
ben kalem pena felan kullanmıyom ekran koruyucu takınca ekranda kötü bi görüntü oluyo öle deil mi???

Revengeful

Emekli Yönetici
Evet

mekanik

Üye
yok kardeşim çabuk çizilmiyo fakat şeffaf filmlerden taksan iyi edersin...

spawnozkan

spawnozkan

Üye
arkadaşlar ekran bire bir kaplayan 10 ytl ye satılan cok kaliteli filimlr var eğer ekranı güzelce temizler ve dikkatli bir şekilde yapıştırırsanız dikkatli bir şekilde bakmadıkça anlamak mümkün değil kesinlikle tavsiye ederim ayrıca benim gibi inşaat işleri ile uğraşıyorsanız ve telefonunuz cok fazla darbeye mağruz kalıyorsa silonsu esnek bi yapıya sahip şeffaf kılıfta kullanın derim mükemmel koruma sağlıyor telefonu alalı 5 aydan fazla oldu ne kasada ne ekranda en ufak bir çizik yok ki benim çalışma şartlarımda bu telefonu coktan çiziklerle dolu olması gerekiyordu.

sistem6565

sistem6565

Üye
arkadaşlar ekran için jelatin var orjinal rahatsızlık vermiyor hatta belli olmuyor taktığınızda ben kullanıyorum cok memnunum:ehe

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım belki düzgün takamamışsın jelatin cok faydalı bence daha ekran çizilmeden kullanın

carlitio

Üye
ben türkcell bayiinden bi jelatin aldım şeffaf çin malı 15 tl. kabarcık olustu cok dikkat ettim takarken ama simdi invisible shield die bi ürün var galiba hepsi burada da satılıo ondan almak istiorum kullan ark. varsa bilgilendrse sevnrim kabarcık falan oluomu_?

cgedikk

cgedikk

Üye
benim sormak istediğim koruyucu jelatin taktığımızda dokunmatik hassasiyeti ne ölçüde etkileniyor.. fark ediyor mu? yok sa aynı mı.. :hmmm

muron70

muron70

Üye
    Konu Sahibi
gitti gidyorda 3 tl ye bi jelatin var ondan aldım bende acaba ekrana zarar verir mi bunlar ya yapışkanı felen ya..

cgedikk

cgedikk

Üye
arakadaşlar en mantıklısı hiç birşeye gerek yok.. çift ekran sonuçta..temiz kullandıktan sonra hiçbirşey olmaz.

ramakm86

ramakm86

Üye
bosverin filmi isteyen taksin ben takiyom ekran hassasiyetini etkilemiyo.hem onu bosverin de hic telefonu samsung star la yanyana tuttunuzmu 58 in ekrani biraz mat duruyo benim, isterseniz sizde deneyin farka bi bakin .sonrada cevap yazin arkadaslar. tamammi ?

--------------- Ekleme ---------------

bu arada acil farka bakin ilaci varsa bilelim. simdiden hepinize tesekkurler.:aha: bekliom

scuf

scuf

Üye
aksine samsungun ekranı 5800 dan daha mat duruyo , nasıl baktın ekrana öyle bi daha bak 5800 ışık ve konstrat seviyesi en düşükkenmi baktın bence 5800 ekranı G satara göre 2 kat daha parlak .Ayrıca mat veya parlak olmasının ne önemi varki ben sarj gitmesin diye seviye 2 de kullanıyorum 6288 den bile mat duruyor şu anda ekran :D

Ekran jeleatinlerne gelince, dokunmatiğe hiç bir zarar vermiyor hasaslık falan etkilemiyor zaten çok ince , ama ucuzlardan alırsanız ekranda kabarcıklar oluşma ihtimal var aldığınız yere taktırın en iyisi siz takmaya denerseniz çok kabrcık kalır toz vs. iyi temizlemek gerek.

ramakm86

ramakm86

Üye
yok parlakken baktımda kontrast ayarlarını bilmiyom
nası oluyo kardes?
ekrana gelince kararikken mor gibi görünüyo kardeş,sen bi star la karşılaştır teli begendiimden degil kardeş,
aynı resmi paylaşıp karşılıklı açın ozaman farka bi bak, bana cevap yaz ve sorunu beraber çözelim.
oysa 5800 den cok memnunum zaten görünce canım fena sıkıldı.:hmmm

ceahun

ceahun

Üye
Arkadaşlar ben telefonu alalı 1 yıl oldu. aldığım gün eve geldim ve filmini çıkardım :D:D öyle kullanıyorum. Dedikleri gibi nokia telefonun yanında çok sağlam bir kılıf veriyor. onu kullanın + telefonu sadece ayaktayken arka cebinizde taşıyın yaslanacağınız ya da oturacağınız zaman mutlaka elinize alın veya iç cebinize (mont vs) koyun. Zira bu bi telefonu normal bir insanın ağrılığı parçalamasa bile kastırır. ne gerek var aleti üzmeye :P:ehe

mm_mm

mm_mm

Üye
arkadaşlar 5800 ekran öle kolay kolay çiziliyomu bunu merak ediyorum ekrandaki filmi çıkarcam rahatsız ediyo beni??
kardeş 5 tl ye takıyor tlf.cular mükemmel ben 3 aydır kulanıyorum bişey olmadı ondan taktır 5 tlçik

Takipçi Satın Al

Üst Alt