5800 EKRAN filmi

Sponsorlu Bağlantılar

cgedikk

cgedikk

Üye
kardeş 5 tl ye takıyor tlf.cular mükemmel ben 3 aydır kulanıyorum bişey olmadı ondan taktır 5 tlçik

kardeşim meerhaba sana birşey sorcam. 16 gb kart alıcam nasıl sen kullanıyorsun sanırım yavaşlama oluyor mu?

muron70

muron70

Üye
    Konu Sahibi
ben iki tane bant aldım hiçbirinide bigün kullanmadan söktüm hiç hoş durmuyo ekranda dahada banta felan para vermiyorum...o ekran zaten değişiyo ya..

dadasaktas

dadasaktas

Üye
arkadaşlar onu çıkartıp düz çizgisiz olanından alıp kullana bilirsiniz ben öyle yapıyorum hem rahatsız olmuyorum hemde sorun yaşamıyorum telefoncularda bulunuyor 5 10 lira bişey

simarik007

Üye
arkadaslar benim 5800 var hafıza kartını bir türlü takamadım bana yardımcı olurmusunuz hfıza kartım küçük olanlardan

matrixugur

matrixugur

Üye
ya inanmazsınız ama penayla ekran çizildi :) servise götürecem inşallah kullanıcı hatası filan demezler :)

web kayıt

Üye
ben de 5tl düz film aldım yapıştırdım. tavsiye derim

scuf

scuf

Üye
bende de daha önce 5 Tl lik olanlarından vardı ama zamanla çizilmeler oldu vede hava kabarcıkları oluştu yer yer üzerinde bende çıkardım attım onu , invisibleSHIELD var 20 Tl falan fiyatı bundan aldım ve taktım tek kelimeyle harika diyebilirirmn , ısı ile dağıldığından ekrana tam uyum sağlıyor vede ekranda zerre kadar farkedilmiyor + olarak ömür boyu garanti verdiler çiziilme vs. yapmıyor bence her ay 5 tl lik adi koruyuculardan alıp kullanıp atacaklarına bi kere invisibleSHIELD alın ömür boyu rahat edin yalnız uygulaması baya zor eliniz yatkınsa sorun yok ama el beceriniz yoksa anca 2 kişi takabilirsiniz

hasanongun

Üye
Pardon yeni üyeyimde konu açmayı bilmiyorum. Ovi mağazadan içerik indirmek için karşılığında kontör gider mi?

scuf

scuf

Üye
Ücretsiz uygulamaları yüklersen gitmez , indireceğin uygulamaların yanında ücretsiz yazmasına dikkat et.

megaronn

Üye
ya o jelatinle kullanan arkadaslara alkışlarımı yolluyorum, gercekten.. :))

proonur

Üye
arkadaşlar film nasıl izliyorsunuz ?

--------------- Ekleme ---------------

mp4 formatlı wanted filmini yükledim görüntü olmadı sadece ses var.sebebi uzun olması mı? teşekkürler

fesayes

Üye
orjinal ekran filmiyse cıkar onu telefoncularda 5ytl ye normal film alabilirsin maksat ekranın çizilmesin satarken falan sıkıntı çekme

vayvay21

vayvay21

Üye
ya tlefona o kadar para vermiş millet illaki kullanmak zorunda kalırlar ama rahatça çıkarabilirsiniz ben daha elime ilk aldığımda çıkardım 5 aydır tek çizik yok ama koruma kılıfı almanızı tavsiye ederim disk cache gibi

satnist_rahip

Üye
Bu kadar görgüsüzce incelemeye gerek yok aldığım gibi çıkardım ben adam gibi kullanılırsa çizilmiyo ekran zaten üstünde plastik esneyen bi tabaka var onuda sordum 30 lira dediler kolay kolayda çizilmezmiş saten öle nasıl kullanıyonuz helal olsun size valla :))

cenazeci123

cenazeci123

Üye
ben filmi çıkaralı 6ay fln oldu çizilmelerde oluşunca sade 1 film aldım 4tl ye telfncudan bence sizde byle yapın

ben çizgili filmi çıkaralı 7 ay oldu we çizilmeler oluşuyo yawaş yawaş .hemen gdip telefoncudan film aldım sade we ince 4tl ye bence riske grmeden gdp alın sizde

spartacus20

spartacus20

Üye
kankalar 5800 ekran camı çızelmez turden oyuzden rahat olun ben 5 aydır kullanıyorum telım cebımde anahtarlrla bogusuyo ama hıc cızılmmıyo guvenın bana

çıkar kardesım cızılmez cam cunkı

fatih5825

fatih5825

Üye
5 ay oldu kullanıyorum çizilmedı ayrıca ılk gun sokmustüm o şeffaf koruyucuu

enjo3

Üye
çizilme fazla olmuyor ama parmak izi çok çıkıyor o kötü

erdem.gndz

Üye
Alemsiniz. Eskiden yeni alınan arabaların koltuklarının üzerinde naylonlar olurdu, müşteriye ulaşana kadar kirlenmesin diye. Bazı sivri zekalılar bu naylonları çıkarmazlardı bir süre daha kirlenmesin diye ama terletirdi naylonlar, hava geçirmezdi. Kirlenmesin yeter ki, ben rahatsız olarak kullanırım mantığı. O üzeri desenli jelatin var ve siz net göremediğiniz halde sırf çizilmesin diye çıkarmıyorsunuz, garip. Net görüp tadını, o hazzı alayım da mikro çizikler olsun ne yapayım...

Takipçi Satın Al

Üst Alt