5800 Ekran Delirdi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
5800 Ekran Delirdi...
Arkadaşlar son 2 günde olan birşey bu.
Mesaj yazıyordum. Birden ekranın rengi gitti karardı mavi yeşil olmaya başladı. İyice karardı sonunda telefon açılıp kapanmadan tekrar düzeldi. 15-20 dk sonra yine aynısı oldu. Garantiye mi göndereyim ne yapayım. Lütfen yardım edin.... :allalla: :ah :bilmm

Davulbaz

Davulbaz

Üye
garantiye göndermeni tavsiye ederim.

giray38

giray38

Üye
Arkadaşlar son 2 günde olan birşey bu.
Mesaj yazıyordum. Birden ekranın rengi gitti karardı mavi yeşil olmaya başladı. İyice karardı sonunda telefon açılıp kapanmadan tekrar düzeldi. 15-20 dk sonra yine aynısı oldu. Garantiye mi göndereyim ne yapayım. Lütfen yardım edin.... :allalla: :ah :bilmm
Garantiye yollarsan güncel yazılımı yükler yollarlar ve bir faydası olmaz. Tekrar açıldığına göre arkaplanda program çakışmasından oluyordur klasik nokia hatası işte bi hard format at cihaza muhtemelen olmaya devam edecek 1 hafta 10 gun içinde geçer (h)

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
hard formatı denemedim. denerim. ama inşallah düzelir. daha önce başka bir nedenden göndermişler. sanırım ekranı değiştirmişler. çümkü telin içini açtığımda mavi bi yazıyla metal yere bişey yazmışlar. olmassa göndercem artık......... :angry:

giray38

giray38

Üye
hard formatı denemedim. denerim. ama inşallah düzelir. daha önce başka bir nedenden göndermişler. sanırım ekranı değiştirmişler. çümkü telin içini açtığımda mavi bi yazıyla metal yere bişey yazmışlar. olmassa göndercem artık......... :angry:
Servise göndermenin bişeyi değiştireceğini sanmıyorum aldığımda bende de olmuştu 10 gun sonra falan olmamaya başladı kafaya takmamak gerek :ehe

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
İnce İnce Çizgiler Mi Oluyor Ekranda Yoksa Tamamen Mi Kaplıyor Ekranı Mavi Yeşil Renkler ???

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
İnce İnce Çizgiler Mi Oluyor Ekranda Yoksa Tamamen Mi Kaplıyor Ekranı Mavi Yeşil Renkler ???

tamamen de. renk tonları sadece mavi ve yeşile dönüşüyor. kararıyor biraz titriyor. eski haline geliyor... :ah

ultrayer6

ultrayer6

Üye
esniyordur :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
tamamen de. renk tonları sadece mavi ve yeşile dönüşüyor. kararıyor biraz titriyor. eski haline geliyor... :ah

Hmm. Senin Ki Farklıymış Bende De Oluyor Bazen Ekran Kararıyor Kırmızı, Yeşil, Mavi Karıncalanmalar Oluyor Sağ Tarafta Sonra Ekran Parlıyor Kapanıyor Açılıyor

'Patron

'Patron

Üye

Hmm. Senin Ki Farklıymış Bende De Oluyor Bazen Ekran Kararıyor Kırmızı, Yeşil, Mavi Karıncalanmalar Oluyor Sağ Tarafta Sonra Ekran Parlıyor Kapanıyor Açılıyor
bende de 2 kere oldu bu dediğin.:hmmm

omerynd

omerynd

Üye
kardeş ekranda sorun olabilir. benim tel de kışın bazen ekranda renkler birbirine giriyordu anlamsız renkler. Garantiye verdim değişmiş göndermişler. Yeni parti mallarda daha kaliteli ekran var galiba. öyle hissettim. :D

SilentOne

SilentOne

Üye
doqru hissetmissin

'Patron

'Patron

Üye

Bende Kasper Kurduğumda veya Kasacak Bi Uygulama Açtığımda Oluyor
ben senın verdığın facebooku açtığımda olmuştu. kasperskyıda kaldırdım artık. biri arayınca reddersem telefon donuyo. birini aramak istiyorum tam bağlanacak telefon donuyo . sonraaaaaa nemi yaptım :seytan: uninstalllllll :seytan:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

ben senın verdığın facebooku açtığımda olmuştu. kasperskyıda kaldırdım artık. biri arayınca reddersem telefon donuyo. birini aramak istiyorum tam bağlanacak telefon donuyo . sonraaaaaa nemi yaptım :seytan: uninstalllllll :seytan:

Facebook Uygulaması Bende De Var Ama Hiç Öyle Sorun Olmamıştı Çok Garip:hmmm

hunter41

hunter41

Üye
belirli dönemlerde benimde başıma geldi fakat korkulacak bi sorun değil kendı kendıne kararıp morarıp tribe girdikten sonra telefon tkrardan acılıyor devam edıyordum kaldııgm yerden :naughty:

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
şu an telefon elimde değil. elime ilk gectiginde hard format deneyeceğim. olmazsa bakcaz artık :hmmm

manialog

manialog

Üye
Yazılımsal bir sorun değil aynısı benim telefonda oldu serviste lcd ekranı değişmiş hiç olmadı tekrar kasmayla falan alakası yok bazı seri ürünlerin ekranında var bu sorun

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm ok hard format uğraşmadan direk yolluyum o zaman... sağolun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt