5800 ekran değiştirme nasıl olucak:S

Sponsorlu Bağlantılar

cabbar007

cabbar007

Üye
    Konu Sahibi
5800 ekran değiştirme nasıl olucak:S
arkadaşlar 5800 koruma ekranı çizildi koruma ekranını çıkartmak istiyorum bu nasıl olucak:S

petrucci82

petrucci82

Üye
nası yani touch pad mi?

krokodilll

Üye
evet benimde çizildi değişebilir mi acaba ?

ozanazy

ozanazy

Üye
Koruma ekranı ne ya ilk aldığınızda üzerinde yuvarlak yuvarlak halkalar olan jelatinden mi bahsediyosunuz?

Slck*

Slck*

Üye
Arkadaş herhalde jelatini çıkarmş yüzeysel çiziklerden bahsediyor eğer böyleyse garanti kapsamına girmiyor değiştirmende zor olabilir... Değiştiriliyorsa eğer lensle beraber değişiyordur o da biraz masraflı olur..

ozanazy

ozanazy

Üye
Eğer yüzeysel çizikler için soruyosa serviste sadece ön ekran değişiyo ama normal bir ekran olmadığı için biraz maliyetli 130 TL üzeri diye duymuştum yanılmıyorsam.

pruva

Üye
telefon 450-500 tl aralıgında buna 130 tl verip ekran alacagıma ikici ele satar yenisini alırım yaklasık aynı fiyata gelir

ozanazy

ozanazy

Üye
telefon 450-500 tl aralıgında buna 130 tl verip ekran alacagıma ikici ele satar yenisini alırım yaklasık aynı fiyata gelir
Yanıltmış olmayayım siz yine de bir kvk servisine ya da Nokia Shop'a sorun isterseniz. Google'da da aratabilirsiniz "5800 ekran fiyatı" diye.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ver telefoncuya değiştirsin sen uğraşma daha kötü yaparsın

efato

efato

Üye
benim 5800 telefonumun ekranı çatlamıştı. götürdüm telefoncuya. meğerse içindeki ekrandan bağımsız bi de dışında film gibi dokundugumuz yüzey varmış. yani ekran ve dokunmatik alan farklı. eger sadece çiziklerden kurtulmak istiyosan bunun fazla bir mağliyeti olmuyor. sadece bu film değiştirilebiliyor. fakat at tabakada ekranda problemin varsa bu sefer maüliyetli olacaktır. ben yurt dışında ikisini birden değiştirdim, 100 dolar civarı bi mağliyet çıktı ama türkiyede ne civarda fiyatlar bilemiyorum..

kutluay5

kutluay5

Üye
çizmeden önce 13-14 tlye bi çizilmez yapışkan alsanız sorun olmaz :)

OğuzcanAbi

Üye
usta ekran deil de kasayı deiştirince sorun düzelir die düşünüyorum

seqhersheytan

Üye
ben telefonun ekranını kırmıstım fabrikaya gnderdm 70 tl'ye değiştirmişlerdi..

gokay26tr

Üye
Benimde 5800 ekranı çatladı Eskişehirde bulunan Nokia care (Nokia servisi) ne gittim ekran ve altındaki dokunmatiğin değiştirilmesi gerektiğini garantiye girmediğini ve ellerinde malzeme olmadığı için 20-25 gün sonra telefonu alabileceğimi söylediler maliyetinin ise 130 tl olduğunu söylediler.Bende okadar süre beklemek istemediğim için telefonu aldım eve gelirken başka bir telefoncuya sordum ekran ve altındaki dokunmatikle beraber işçilik herşey dahil 100 tl dedi ve telefonun orjinal parçalarından takılıp en fazla 3 saat sonra alabileceğimi ve telefonun içindeki parçaların çalınmayacağı hakkında garanti verdi.Bende aynı parça olduğu için kabul ettim ve dışardan yaptırdım.Eğer sizde yaptırmak istiyorsanız dışardan büyük e güvenilir telefonculardan fiyat almanızda fayda var.