5800 Ekran açıkken ekrandan ses geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkanbolat

Üye
    Konu Sahibi
5800 Ekran açıkken ekrandan ses geliyor
5800 ekran açık olduğu zaman kulağa yaklaştırınca ses geliyor..Sorun olabilir mi ?

thecentilmen

thecentilmen

Üye
büyük bir ihtimalle teknik bir sorun var. Telefonun garantideyse göndermen gerekecek. Yok garantisi bitmiş ise güvenebileceğin bir telefon tamircisine götürmen gerekir....

Legendary_484

Legendary_484

Üye
pu ha ha bunu ilk kez görüyorum bak :D :kop: pardon geçmiş olsun ama iyice bku çıktı bu telefonların

ZaZuM

ZaZuM

Üye
normal birsey değil oda altda birseyler kısa devre yapmaya çalışıyo bence bi an önce tamir ettir ilerde daha büyük sıkıntı yapar

anılbaran

anılbaran

Üye
böyle üncecik bi bi ses dimi sadece ışık yandıgı zaman çıkıyor dimi? ışık sönükken ses çıkmıyor dimi? Bunun nednleri çok aslında. Korkulacak bişi yok o kadar .. Bir ara 6630 lar n70 ler zamanı çok vardı bu sorun . Su geçirmiş olabilir telefon. Ön hapörlerde ufak bi sorun olabilir . Korkulacak bişi yok o kadar . Bi servise ver baksınlar

anık

Üye
bendede aynı sorun vardı sağolsun peder telefonu duvara fırlattı parçaladı ekranı değiştirdim artık ses falan çıkmıyor:D
kaça yaptırdın diye sorarsa 120tl

Legendary_484

Legendary_484

Üye
bendede aynı sorun vardı sağolsun peder telefonu duvara fırlattı parçaladı ekranı değiştirdim artık ses falan çıkmıyor:D
kaça yaptırdın diye sorarsa 120tl
:kop:herkese lazım böle bi peder

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Ben Nokia E72'nin kasasını 80 Tl'ye yaptırmıştım apartmanın 5. Katından fırlattı küçük kardeşim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt