nanotex
Üye
Ekrana basmaya gerek falan yok gayet rahat bir dokunmatiği var fakat şunu da unutmaman gerek Ekran Resistive yani bir baskı hissetmesi gerekiyor ısıya değil elektrolizlerin denetçiyi uyarmasına bağlı. Capacitive ekranlarda ekrana basmaktansa dokunmak gerekir çünkü o ısıya duyarlıdır ekranda baskıyı dokunmayla hisseder basmayla değil. 
1.5 yıldır kullanıyorum. Dokunmatiği V50yle beraber gayet iyi. Batarya rahat 3gün gidiyor (günde ortaalama 1saat konusma yaparım). Müzik, internet, oyun oynarsan 1gündede bitebiliyo tabi. Bugüne kadar hiç sorun yaşamadım.
Peki teşekkürler..
Az değil mi ya 2 gün![]()
bende de 5800 var beniömn şarj kurcalasam bile 6 gün rahat gidiyo ara sıra ellesem 1,5 2 hafta rahat gidiyo v50 yüklü ve dokunmatik artı sensör süper 6 ay oldu daha tık demedi Allaha şükür bişide olmaz inşallah haa bu arada telefon beden dersinde top çarpması sonucu 4,5 metre falan yukaru fırladı ve betona düştü çizik bile yok eskisis gibi hiç sorun çıkmadı ben böle sağlam telefon görmedim ısrarla tavsiye edebilirim

Çok yüklenmiyorsan telefona bu normal değil. GPS gibi şarjı içen uygulamalar sürekli açıksa şarj hızlı biter. Bu arada umarım arka planda çalışan uygulamaları beyaz tuşa basılı tutarak kapatıyorsundur. Bir uygulamadan kırmızı tuşa basarak çıkmamalısın. Çıkarsan da her zaman beyaz düğmeye basılı tutup kapatmalısın. Yoksa arkada şarj yer.arkadaş en az 5 gün gidiyo dedi deli oldum yaaa kafayı yicem öğlen çıkardım şarjdan şimdi bitti :S