5800 Dokunmatiği..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
5800 Dokunmatiği..
Arkadaşlar benim 5800 yarın geliyor...
Ama arkadaşın 5800 ile biraz oynadım dokunmatik hiç hassas değil yani biraz sert basmak gerekiyor... bunu ayarlıyabilirmiyiz yani hassaslığını filan..?

Ve normal kullanımda kaç gün gidiyor şarjı....
Şimdiden teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: bodrumtrl

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
5800XM Sahibiyim Telefon sürümü v50 ve şunu söylemek istiyorum N97 ve N97Mini'den çok daha hassas bir ekrana sahip:) Ekrana basmaya gerek falan yok gayet rahat bir dokunmatiği var fakat şunu da unutmaman gerek Ekran Resistive yani bir baskı hissetmesi gerekiyor ısıya değil elektrolizlerin denetçiyi uyarmasına bağlı. Capacitive ekranlarda ekrana basmaktansa dokunmak gerekir çünkü o ısıya duyarlıdır ekranda baskıyı dokunmayla hisseder basmayla değil.

Birde ekleme yapayım Telefonum 18 gün sonra 6. ayını tamamlıcak ve Dokunmatiği hala sapasağlam performans kaybı hiç yok :)

Normal kullanımda şarjı 2 gün gidiyor bende çok kurcalarsam( Ki müzik ve oyun eksik olmaz bende) 1,5 gün gidiyor. Ellemezsen 3 güne yolu var.

Bendeki durum bu fakat Batarya konusunda sıkıntı çekenler var bu durum biraz karışık.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Peki teşekkürler..
Az değil mi ya 2 gün :(

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye
1.5 yıldır kullanıyorum. Dokunmatiği V50yle beraber gayet iyi. Batarya rahat 3gün gidiyor (günde ortaalama 1saat konusma yaparım). Müzik, internet, oyun oynarsan 1gündede bitebiliyo tabi. Bugüne kadar hiç sorun yaşamadım.

The CoRRe

The CoRRe

Üye
1.5 yıldır kullanıyorum. Dokunmatiği V50yle beraber gayet iyi. Batarya rahat 3gün gidiyor (günde ortaalama 1saat konusma yaparım). Müzik, internet, oyun oynarsan 1gündede bitebiliyo tabi. Bugüne kadar hiç sorun yaşamadım.

kullanıyosunda tlefon bölümünde niye e900 yazıyor?

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
hiç sevmedim bu işi :D

Progressivity

Progressivity

Üye
basmatik diye boşuna demiyor dokunman değil basman gerekiyo, ama klasının en iyi dokunmatiği bence hatta N97 ile aynı olmasına rağmen bana daha iyi gibi geliyo :D

ramakm86

ramakm86

Üye
Valla ekranı iphone gibi fırıl fırıl kaymasa da bence v50 ile gayet iyi daha öceki sürümlerde sorun vardı ama simdi yok. dokunmatigi de normal cok az baskı istiyor okadar.
deneye deneye nekadar basman gerektigini bulursun zaten sert bassan bile bişi olmaz.hayırlı olsun...

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
sağolun teşekkürler..

petrucci82

petrucci82

Üye
arkadaş 3.2'' koskoca ekran var ve 640-360 çözünürlüğüde eeee insaf çok kurcalarsan o ekran şarjın anasını ağlatır..çok kurcalamadığım zaman yani arasıra kısa telefon konuşmaları biriki kez oyun filan oynadığımda 3 gün de gidiyor..ama sık kullanımdada 1,5 veya 2 gün..unuta gps ve wi-fi şarjı emiyor

rapkolik67

Üye
bnde kullanıorm 2 haftadır hiç bir sorun yok, piyasadakı tlflara oranla bataryası çok daha uzun ömürlu bnce

kerem066

Üye
bende de 5800 var beniömn şarj kurcalasam bile 6 gün rahat gidiyo ara sıra ellesem 1,5 2 hafta rahat gidiyo v50 yüklü ve dokunmatik artı sensör süper 6 ay oldu daha tık demedi Allaha şükür bişide olmaz inşallah haa bu arada telefon beden dersinde top çarpması sonucu 4,5 metre falan yukaru fırladı ve betona düştü çizik bile yok eskisis gibi hiç sorun çıkmadı ben böle sağlam telefon görmedim ısrarla tavsiye edebilirim

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
bende de 5800 var beniömn şarj kurcalasam bile 6 gün rahat gidiyo ara sıra ellesem 1,5 2 hafta rahat gidiyo v50 yüklü ve dokunmatik artı sensör süper 6 ay oldu daha tık demedi Allaha şükür bişide olmaz inşallah haa bu arada telefon beden dersinde top çarpması sonucu 4,5 metre falan yukaru fırladı ve betona düştü çizik bile yok eskisis gibi hiç sorun çıkmadı ben böle sağlam telefon görmedim ısrarla tavsiye edebilirim

ama benimki 12 saat bile gitmiyooo :vur:off:

Lacrymosa

Üye
Bu telefonda "ben müzik, mesaj, internet kullanırım yani çok kurcalarım şarjı 2 gün gidiyor" diyenler kesinlikle telefonu kullanmıyor.

Ben o telefonla 10-12 saat kesintisiz müzik, 4 saatin üzerinde Wireless bağlantı, en az yarım saat GPS, ortalama bir mesajcı kadar mesaj ve ortalamanın altında bir konuşma süresi, en az 2 saat oyun, çevrimiçi paylaşım servisi ile Flickr'a gönderilen fotoğraflar, çoğu zaman arka planda açık olan Messenger ve canım sıkılınca bir kaç saat YouTube uygulaması ile YouTube videoları izleyen birisiydim. Bu işlemleri her gün yapıyordum ve bazen bu rakamlar daha da yüksek seviyelere çıkıyordu. Şarj ise sabah tam doluyken akşam bitiyordu. Telefonun hakkını vererek kullanırsanız şarjının gideceği maksinimum süre 1 gündür. Telefonu alıp cebinde taşıyanlar ve arada sırada müzik dinleyip kendisini müzik dinleyen birisi zannedenler şarjı hakkında yanılıyorlar.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş en az 5 gün gidiyo dedi deli oldum yaaa kafayı yicem öğlen çıkardım şarjdan şimdi bitti :S

pascha1

pascha1

Üye
paylasım icin saol

Lacrymosa

Üye
arkadaş en az 5 gün gidiyo dedi deli oldum yaaa kafayı yicem öğlen çıkardım şarjdan şimdi bitti :S
Çok yüklenmiyorsan telefona bu normal değil. GPS gibi şarjı içen uygulamalar sürekli açıksa şarj hızlı biter. Bu arada umarım arka planda çalışan uygulamaları beyaz tuşa basılı tutarak kapatıyorsundur. Bir uygulamadan kırmızı tuşa basarak çıkmamalısın. Çıkarsan da her zaman beyaz düğmeye basılı tutup kapatmalısın. Yoksa arkada şarj yer.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
yok kapatıyorum arkada uygulama yok....

talha999

talha999

Üye
arkadaşlar ben cihazı alalı 1 ay oldu gayet memnunum batarya çok kurcalamazsan 2 yada 3 gün rahat gidiyo v50 ile dokunmatik çok güzel olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt