5800 da bütün videolarvarmıatan program varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

resit ferhat

Üye
    Konu Sahibi
5800 da bütün videolarvarmıatan program varmı
5800 da bütün videolarvarmıatan program varmı.... Ben pek anlamıyorum bu konulardan.. Yardım edebilirmisiniz..

• Beğen
Tepkiler: dursun77

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
? ? ? ! ! !
Anlamadım yeminle. Konuyu bir düzenle istersen o zaman yardımcı olalım sana

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
videolarvarmıatan :hmmm :d:

resit ferhat

Üye
    Konu Sahibi
5800 da bütün videolarvarmıatan program varmı.... Ben pek anlamıyorum bu konulardan.. Yardım edebilirmisiniz..
kardeş bende de 5800 vardı uzun süre aradım ama kafama göre birşey bulamadım.. bulduklarımda çok yavaş oynatıyo yani slov şekilde.. tam satacaktım bi arkadaş yeni yazılım attı telefona bende pek anlamam ama yazılım attı herhalde açılırken nokia yazmıyodu ama robot resmi çıkıyodu... yapabilirsen öyle birşeyler yap.. sana kolay gelsin...........

codblackops2

codblackops2

Üye
kardeş bende de 5800 vardı uzun süre aradım ama kafama göre birşey bulamadım.. bulduklarımda çok yavaş oynatıyo yani slov şekilde.. tam satacaktım bi arkadaş yeni yazılım attı telefona bende pek anlamam ama yazılım attı herhalde açılırken nokia yazmıyodu ama robot resmi çıkıyodu... yapabilirsen öyle birşeyler yap.. sana kolay gelsin...........

Şizofren misin kardeş?:hmmm

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Video player olarak ucplayeri yükle. Işini görür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt