Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 da adam wep tarayıcı dan flash oyun oynuyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nefret123456
Üye
Konu Sahibi
5800 da adam wep tarayıcı dan flash oyun oynuyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
levasinay
Üye
Nasıl yapıyor acaba bir de neden lazer tutuyor telefona
akrdesım nasıl yapıyo bunları bızde onun gıbı yapalım =)))
emretwoolf
Üye
google search arkada açık.onla bir alakası olmalı. Böle bi konu açılmıştı forumda
SilentOne
Üye
miniclip.com die sitede açılıyor oyun ama oyunu oynayacak konsol olsa oynanı aslında bluetooth klavye alıcam telefon için özel üretilenden ozmn oynanır
sp!ash
Üye
ayarlarda tam ekran seçeneyini işaretliyor son olarak bu ayarlar sizin telefonda var ise sizlerde oynaya bilirsiniz ama ben baktım benim telde bulamadım
kadirkurtyesil
Üye
arkadasım bende kraloyuna girdim telefonun web tarayıcısından wlan ile oynuyordum youtube den vıdeo izlıoyrum kraltv nin sitesinden video oynatıyor çoğu sitedekı flashları oynatıyor 5800 tarayıcısı.
Mustafa1300
Üye
Ii de bende kral oyundan uyumlu oyunalrı oynayabiliyorum ?
Round-Saturn
Üye
Flash Sürümle İlgili Bir Durum Youtube 5800 İçin Flash 3.1 Desteğini Sunabildiğinden Videoları Oynatabiliyor Bazı Bazı Siteleride Aynen Bu Desteği Sunuyuor Ama Elbet Tüm Siteler İçin Flash Player Çıkar
igorist06
Üye
ben artık her siteden video izleyebiliyorum
camjr
Üye
nasıl izliyorsun anlatırmısın kardeş
huseyinekrem
Üye
İnternet bağlantısı olmadan flash oyunları açamazsınız illaki bir bağlantı istiyo ben 5800 da The last stand 2 oynuyom zombi vurma ama biras kasıyo
General Omar
Üye
hatta biz arkadaşla daha ileri gidip face i normal şekilde açtık bildiğimiz facebook chat falan var güzel bi telefon benimki c5-03 arkadaşınki 5800