5800 CFW Yüklerken Sorun Çıktı ve Bozuldu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByDmrzn

ByDmrzn

Üye
    Konu Sahibi
5800 CFW Yüklerken Sorun Çıktı ve Bozuldu !
Merhabalar,
5800 XM telefonuma CFW yüklerken sorun çıktı, yanlış bir şey yaptım ve bozuldu. Telefonu açıyorum, beyaz ekran geliyor ve cihaz gidiyor. En kısa zamanda yardım bekliyorum. Çok panikledim. Bunu geri almanın yolu yok mudur? Garanti kabul eder mi?

anılbaran

anılbaran

Üye
hangi cfw o ? cfw yapımcına sor derüm. Jaf ile yüklerken hata yqptın sanırsam. Xp mi kullanıyon ?

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Beyaz Ekran Geliyor ve Telefon Yeniden Başlatıyorsa Sürekli Cfw'de Sorun Olabilir. Tekrar Başka Bir Cfw ile Flaşlamayı Denedin mi?

- Telefonu güncelliyordum elektrikler kesildi falan dersin garantiye yedirirsin bir şekilde ama sorun belki o kadar büyük değildir.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Tekrar Flashlamayı dene forumdaki cfw lerden Sybian belle cfw si var onu yüklemeyi dene

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bence de cfw yapımcısıyla konuş

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Peki yukledigin surumun telefonunun surumune uygun olduguna eminmisin ? Eger degilsin Speedy CFW yi flaslamani oneririm. Yada T.C.K v1 Beta 3 u flasla yada bir kac gun dayanip T.C.K v1 Finali flaslamani oneriyorum telefonun kesinlikle duzelecektir.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Peki yukledigin surumun telefonunun surumune uygun olduguna eminmisin ? Eger degilsin Speedy CFW yi flaslamani oneririm. Yada T.C.K v1 Beta 3 u flasla yada bir kac gun dayanip T.C.K v1 Finali flaslamani oneriyorum telefonun kesinlikle duzelecektir.

eğer düşük versiyon yükleseydi açma düğmesine bastığında sadece titrerdi beyaz bir ekran gelmezdi

efsane1980

efsane1980

Üye
bence forumda birbirinden güzel cfw var ustalar kurulum olayını detaylıca anlatmış biraz incele bataryayı çıkar tak pc ye bağla v60 bir cfw flaşla ben öyle yaptım

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

eğer düşük versiyon yükleseydi açma düğmesine bastığında sadece titrerdi beyaz bir ekran gelmezdi

Haklısın. O zaman Cfw'de sorun vardır. Ona önerdiğim CFW lerden birini yüklesin düzelecektir. Birde hangi Cfw'yi flaşladığını öğrenebilirsek daha yardımcı olabiliriz.

ByDmrzn

ByDmrzn

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar merhaba,
Sizi biraz uğraştırdım sanırım özür dilerim. Ayrıca konuyu yanlış yere açtığım için için de özür dilerim. Bu açtığım konuyu bırakıp forumu incelemeye koyuldum ve şu konuyu buldum: http://www.maxicep.com/symbian-dest...eyip-telefonu-acilmayanlar-buraya-342306.html
Bu konun yardımıyla her şeyi hallettim.
Yüklemeye çalıştığım CFW şuydu: http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...version-2-0-1-rozder-19-02-2012-a-605044.html
Ancak hani JAF'ta üstteki yeşil butonlar yanıyor ya, işte bende onlar yanmamıştı, yani dosyaların hepsi doğru yerde olmasına rağmen dosyalar bulunamadı hatası alıyordum ve işi bilmemenin de getirdiği bir aptallıkla dosyaları kendi elimle seçtim ve flashladım. Sonuç konuya yazdığım gibi oldu. Şimdi sorunum çözüldü fakat bu dosyaları görmeme sorununa çözüm istiyorum sizden eğer zahmet olmazsa. Dosyaların doğru yerde olduğundan kesinlikle eminim. Klasör adlarında da sorun yok. Birkaç CFW'de de bir-iki dosyayı görüp diğerlerini görmüyordu. En kısa zamanda SS alıp yollayacağım. İşletim sistemim maalesef Vista Home Basic. Desteğinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

Edit: Sorunumu çözdüm ve CFW'mi yükledim. Cevap veren herkese teşekkür ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt