5800 çalınan telefon geri geldi ama ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

boom19

Üye
    Konu Sahibi
5800 çalınan telefon geri geldi ama ..
Öncelikle Merhaba hemen sorunumu anlatayım birkaç ay önce benim 5800XM çalınmıştı.Savcılığa suç duyurusunda bulundum ve telefonum 2 gün önce elime geçti telefonda zarar adına birşey yok çok şükür temiz ama şöyle bir sorunum var benden sonra telefonu eline alan eleman telefonun imei klonlatmış sanırım evdeki sim'i takınca ''SİM KARTI KAYDI YAPILAMADI'' diye hata veriyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
sim kartı kaydı yapılmadı demek sim kartıyla ilgili bir sorun var demektir.ımei çalmış olsa telefon açılmazdı.

boom19

Üye
    Konu Sahibi
başka sim kartı taktığımda da aynı sorunla karşılaşıyorum

hitafnalsa

Üye
bence telefonunun simkart takılan yerinde sorun var benim eski telefonda da yere düştüğünde genelde verirdi o hatayı "sim kartı kaydı yapılmadı" Bence servise yolla donanımsal bir sorun bana göre.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Kusura bakma.Servise Ver En İyisi.

boom19

Üye
    Konu Sahibi
sim kartı taktığımda menuye operatörün uygulaması geliyor ama telefon bu uyarıyı veriyor donanımsal sorun olsa böyle bir ihtimal olabilir mi ?

fnldstntn

Üye
Telefonu aldigin yere git...

boom19

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler cevaplar için

Symbianist

Symbianist

Üye
Simkarttan olsa operator simgesinin hiç gelmemesi lazım. Öte yandan klonlanma ihtimali geliyor aklıma hani simge gelip gitmesi garip.bir de simkartın denk düştügü soketleri temizlemeyi dene.olmazsa da Garantisi varsa eğer servise götür onlar birşeyler yapıyor.

Turan

Turan

Üye
bencede bi servise götür :D.bu arada geçmiş olsun.Nasıl çaldırdın makineyi :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt