virgo2000
Üye
arkadaşım cevap verdiğin içiN teşekkürler DZMUSİCKEY önce ki versiyonda kamera tuşundan play/pause oluyordu şimdi ise menü tuşundan oluyor eğer menü tuşundan olursa da dokunmatik tuş kilidi olmuyor sürükle kilidi aç kısmı olmuyor bu sorunuda çözersen çok iyi olur ben 4x4 kullanıyorum çok süper eline sağlık kolay gelsin... ve rompatcher de kurdum ama java ve adobe flash 4 ü felan kuramıyorum ne yapabilirim ve birde bu müzik çalarI'ın en son güncellemesini yüklersen de çok güzel olur yani çalan şarkısın sözleri felan görünse iyi olur TEŞEKKÜRLER...
dzmusickey tam istediğin gibi oldu bence de en iyisi senin dediğin gibi konuya ekledim yeni dz musickey linki indir yeni eklediğim fw ye kur ... java da sorun olmaz eğer flashlamadan önce hafıza kartındaki sistem klasörlerini sildiysen kendim denedim çünkü çalışıyor. flash ı denemedim ama kimse böyle bi sorun bildirmedi bu da hafıza kartındaki sistem dosyalarından olabilir
zaten herşeyi sildim genele hitap etmek için
... şarjdan kazanmanın tek yolu ayarlardan ışık şiddetini düşürmendir... renk siyah da olsa ışık yanıyor sonuçta temayla ilgisi yok şarjın