Arkadaşlar telefonu şarz ederken kırmızı ışık ve beyaz ışığın yanması düzeltilmiş mi kuran birileri söylerse sevinirim.. ona göre yükliycem yeniden ??
Kardeş yardım edeceksen burada söyle herkes faydalansın,öncelikle calısma super olmus elerine saglık ıkıncısıde msn yukleyemeyen arkadaslarım msn eklesın yardımcı olurum tesekurler
--------------- Ekleme ---------------
MSN VERMEYI UNUTMUSUM )[email protected]
bu ekrandaki yukardaki contacts bar var ya sağa sola kaydırabiliyoduk istediğimiz kadar kişi ekliyerek onu kastetmiştim
Hazırlamış oldugun c6 modifiyeyi kurdum gerçekden 2 gündür deniyorum.Kullandıgım en iyi c6 olmuş fakat
1-Tuş ışıklarını istemediğim için kapattım
2-Tuş titreşimini sevmediğim için kapattım
3-Birde kamera sesini nerden kapatacığımı bana deseniz de kapatsam tam benlik bir modifiye olacak tekrar ellerine sağlık.
Eksileri
1-Javalı ebuddy , haritalar işcep ve diğer leri çalışmadı onuda Java2_Beta_2_1_18 i kurarak hallettim.
arkadaşlar javayı sonradan kurmak isteyipte kurabilen varmı. ben javanın verilen linkinden indirip kurmak istediğimde dahili bileşen hatası alıyorum. java uygulamalarını çalıştırabilen ????
Birde bu jaf denilen program Win7 de çalışmıyormu acaba?? Virtual PKEY programı windows versiyon hatası diyor da.
arkadaşlar javayı sonradan kurmak isteyipte kurabilen varmı. ben javanın verilen linkinden indirip kurmak istediğimde dahili bileşen hatası alıyorum. java uygulamalarını çalıştırabilen ????

cfw için teşekkürler güzel olmus eline sağlık ama benin telefonda mı bir sıkıntı var bir yerden ayar mı yapmam lazım bilmiyorum ama tüş ışıklarında bi gariplik var menü beyaz ışık cok parlak yanıyor basılı tutunca daha sönük yanıyor eskiden sadece cagrı mesaj geldiğnde parlak yanıyor gibiydi şimdi ise sürekli yanıyor sarj doluncada yesille beyaz ışık aynı anda yanarak uyarı veriyor.önemli bişey deil belki ama eskisine alışmışım görtünce garipsiyorum bu durumu nasıl düzeltebilirim.
denedim değişen bişey olmadı eğer sadece bende öyleyse bi yerde bişeyi yanlış yapmışımdır aynı sorunu olan başka birisi var mı ?ayarlar / telefon / bildirim ışıklarından kapatabilirsin...