5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Sponsorlu Bağlantılar

linda2009

Üye
Arkadaşlar telefonu şarz ederken kırmızı ışık ve beyaz ışığın yanması düzeltilmiş mi kuran birileri söylerse sevinirim.. ona göre yükliycem yeniden ??

ghost011

Üye
Arkadaşlar telefonu şarz ederken kırmızı ışık ve beyaz ışığın yanması düzeltilmiş mi kuran birileri söylerse sevinirim.. ona göre yükliycem yeniden ??

şimdi kontrol ettim ışıklar yanmıyor, yani normal bi şekilde şarz oluyor..

AlpReis

AlpReis

Üye
öncelikle calısma super olmus elerine saglık ıkıncısıde msn yukleyemeyen arkadaslarım msn eklesın yardımcı olurum tesekurler

--------------- Ekleme ---------------

MSN VERMEYI UNUTMUSUM )[email protected]
Kardeş yardım edeceksen burada söyle herkes faydalansın,

--------------- Ekleme ---------------

bu ekrandaki yukardaki contacts bar var ya sağa sola kaydırabiliyoduk istediğimiz kadar kişi ekliyerek onu kastetmiştim

Yaa kardeş bu 5800'da oluyor, bizim yüklediğimiz ise c6 yazılımı, yani olması zor

yasin054

yasin054

Üye
Hazırlamış oldugun c6 modifiyeyi kurdum gerçekden 2 gündür deniyorum.Kullandıgım en iyi c6 olmuş fakat
1-Tuş ışıklarını istemediğim için kapattım
2-Tuş titreşimini sevmediğim için kapattım
3-Birde kamera sesini nerden kapatacığımı bana deseniz de kapatsam tam benlik bir modifiye olacak tekrar ellerine sağlık.
Eksileri
1-Javalı ebuddy , haritalar işcep ve diğer leri çalışmadı onuda Java2_Beta_2_1_18 i kurarak hallettim.

tarkankarabas

Üye
arkadaşlar şarj ne kadar dayanıyor orjinal 5800a göre?

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
Hazırlamış oldugun c6 modifiyeyi kurdum gerçekden 2 gündür deniyorum.Kullandıgım en iyi c6 olmuş fakat
1-Tuş ışıklarını istemediğim için kapattım
2-Tuş titreşimini sevmediğim için kapattım
3-Birde kamera sesini nerden kapatacığımı bana deseniz de kapatsam tam benlik bir modifiye olacak tekrar ellerine sağlık.
Eksileri
1-Javalı ebuddy , haritalar işcep ve diğer leri çalışmadı onuda Java2_Beta_2_1_18 i kurarak hallettim.

kamera için program var ... sessiz yapmak için bi ara kullanmıştım

ghost011

Üye
kamera sesini pek önemsemiyorum ama bi deniyim dedim bende ses mes yok. geneldede sessiz moddada ses çıkmıyor. böyle olmasıda iyi zaten...

alper0642

Üye
arkadaşlar javayı sonradan kurmak isteyipte kurabilen varmı. ben javanın verilen linkinden indirip kurmak istediğimde dahili bileşen hatası alıyorum. java uygulamalarını çalıştırabilen ????

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar javayı sonradan kurmak isteyipte kurabilen varmı. ben javanın verilen linkinden indirip kurmak istediğimde dahili bileşen hatası alıyorum. java uygulamalarını çalıştırabilen ????

saçmalama arkadaşım kendim kurdum bunun üstüne javayı kaç kez, bileşen hatası yok sadece ben değil başkaları da kurmuş burda bi de renkli yazmışın amacın ne acaba

alper0642

Üye
kardeş özür dilerim, yanlış anlamışsın, kötüye yönelik herhangi bir amacım yok. renkli yazdımki dikkat çeksin istedim. çalışmanı takdir ettiğimi daha önce söyledim, neden hemen öyle "amacın ne acaba" diyere sert tepki? gereksiz sertliğe girme, benim kötü bir amacım yok ama SENİ BİLEMİYORUM. lütfen yorumlara cevap verirken daha profesyonelce yaklaşmanı öneririm. amacım daha güzele el birliği içinde ulaşmak, ne o öyle hemen sert tepkiler falan ya.

emmi

emmi

Üye
Birde bu jaf denilen program Win7 de çalışmıyormu acaba?? Virtual PKEY programı windows versiyon hatası diyor da.

arkadaşlar windows7 de jaf setup programını kurmadan önce setup programının üstüne sağ tıklayıp en alttan özellikler ve sonra program uyumluluk modunu xp sp3 olarak seçin tamam deyin ondan sonra programı kurun sorun olmayacaktır ;)

mkryvz

mkryvz

Üye
Temiz ve güzel bir CFW olmuş, java ile ilgili bir sıkıntı yok.
Teşekkürler.

alper0642

Üye

Hafıza kartını temizleyip tekrar kurulum yaptım ve java hatası almadım, gereksiz gerginliğe sebebiyet verdiğim için özür dilerim. java ve ovi mağaza hatası yoktur.:evet:

numan.tr

numan.tr

Üye
arkadaşlar JAFta PPM kısmı için seçtiğimiz dosya; RM-356_52.0.007_prd.rofs2 bu şekilde çıktı rardan. uzantı .V01 olması gerekiyor. uzantıyı değiştirsem dosya bozulurmu ???? veya nasıl değiştirmem gerekir ???

neyse hallettim...

marines06

Üye
cfw için teşekkürler güzel olmus eline sağlık ama benin telefonda mı bir sıkıntı var bir yerden ayar mı yapmam lazım bilmiyorum ama tüş ışıklarında bi gariplik var menü beyaz ışık cok parlak yanıyor basılı tutunca daha sönük yanıyor eskiden sadece cagrı mesaj geldiğnde parlak yanıyor gibiydi şimdi ise sürekli yanıyor sarj doluncada yesille beyaz ışık aynı anda yanarak uyarı veriyor.önemli bişey deil belki ama eskisine alışmışım görtünce garipsiyorum bu durumu nasıl düzeltebilirim.

ghost011

Üye
cfw için teşekkürler güzel olmus eline sağlık ama benin telefonda mı bir sıkıntı var bir yerden ayar mı yapmam lazım bilmiyorum ama tüş ışıklarında bi gariplik var menü beyaz ışık cok parlak yanıyor basılı tutunca daha sönük yanıyor eskiden sadece cagrı mesaj geldiğnde parlak yanıyor gibiydi şimdi ise sürekli yanıyor sarj doluncada yesille beyaz ışık aynı anda yanarak uyarı veriyor.önemli bişey deil belki ama eskisine alışmışım görtünce garipsiyorum bu durumu nasıl düzeltebilirim.

ayarlar / telefon / bildirim ışıklarından kapatabilirsin...

marines06

Üye
ayarlar / telefon / bildirim ışıklarından kapatabilirsin...
denedim değişen bişey olmadı eğer sadece bende öyleyse bi yerde bişeyi yanlış yapmışımdır aynı sorunu olan başka birisi var mı ?

ghost011

Üye
kardeş telefonu bir defalığına orjinal ayarlarına dönderip tekrar dene.

mkaya41

mkaya41

Üye
cfw iyi güzel herşeyiyle ama ben 4*4 kurdum herşey düzgün ama tek ve benim için büyük sorun olan video dosyalarım ne real player listesinde ne de video/tvde de görünmüyor.Tel. hafızasına atınca görüyor hafıza kartında görünmüyor bilen varsa şimdiden tşkler yardımları için...

AlpReis

AlpReis

Üye
Bende şu yeni linkleri bir deneyeyim bakayım, il sürüm gayet iyi idi bu ikinci sürümde inşallah iyidir. Ellerine sağlık Virgo2000

Üst Alt