5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Sponsorlu Bağlantılar

detcal

detcal

Üye
tsk ederim...

AlpReis

AlpReis

Üye
ben bir çok cfw kullandım fakat bu yazılım çok hoşuma gitti tabiki sorunsuz diye bir şey yoktur elbet ufak sorunlar oluşacatır ama

webbrowserda kilitlenme olmuyor java yükleme başarılı hız olarakta iyi bunlar bana yetiyor
Gelelim Sorunlarına
Şarj Çok Çabuk Tükeniyor
Sound waves Nokia Theme White Temaları Dışındaki Temalar Fazla Olmuş ( bunlar Olmasaydı Ram ve Hafızadan Kazanmış Olurduk)
Telefonda Extra Klasörü içindeki Hakkında Yardım Zip ve Burada ve Şimdi Menüleri Koyulmasaydı Daha Çok Ram ve Hafıza Kazanılırdı
Drawig Olmasada Olur Nokia File Browser Olmasada Olur (Benim Kendi Fikrimce)

Tavsiyelerim;
Önce Yazılımı Çok Beğendim Emeğine Sağlık Yukarıdaki Dediğim Uygulamalar Kaldırılırsa Ram ve Hafıza Kazancı Olur
Şarj İçinde Bir Çare Düşün v2 de Bunu Halledersin İnşallah
Şu Nokia N8 deki Flash 4 ü Çekmeye Çalış :d:( Bu Komik Oldu Biraz)

Onun Dışında Çok Güzel Bir Yazılım ve Uzun Bir Müddet Kullanmayı Düşünüyorum

Söylediklerine katılıyorum ancak Belirttiklerinden çoğu sorun olarak görülmeyebilir, Şarj sürsi olabilir ancak ben çok kullandığım için şarjı adam akıllı test etme imkanım olmadı, senin belirttiklerine ek olarak birde şu uygulamalar menüsü çok kalabalık, onu tek erkanda toplayabilirsek iyi olacak (tavsiye)
Onun haricinde, herhangi bir sorun yok, Java çalıştıramayan arkadaşlar bir daha Javayı 2.1.18'i kurup denesinler, bende sıkıntı yok, HATTA NOKİA MAPS AÇAR AÇMAZ DİREK KONUMA BAĞLANIYOR ACAYİP HIZLI)
Son olara Orjinalliği ne kadar az bozulursa o kadar stabil oluyor, hı için onu çıkarıp bunu eklemeye gerek yok, en iyi telefon orjinal telefondur

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi

Söylediklerine katılıyorum ancak Belirttiklerinden çoğu sorun olarak görülmeyebilir, Şarj sürsi olabilir ancak ben çok kullandığım için şarjı adam akıllı test etme imkanım olmadı, senin belirttiklerine ek olarak birde şu uygulamalar menüsü çok kalabalık, onu tek erkanda toplayabilirsek iyi olacak (tavsiye)
Onun haricinde, herhangi bir sorun yok, Java çalıştıramayan arkadaşlar bir daha Javayı 2.1.18'i kurup denesinler, bende sıkıntı yok, HATTA NOKİA MAPS AÇAR AÇMAZ DİREK KONUMA BAĞLANIYOR ACAYİP HIZLI)
Son olara Orjinalliği ne kadar az bozulursa o kadar stabil oluyor, hı için onu çıkarıp bunu eklemeye gerek yok, en iyi telefon orjinal telefondur

yazdığım hataları düzeltip linkleri ekliyorum bikaç saate ... bazı şeyler daha ekliycem ... fazla da değiştirmek istemiyorum sonra bi sorun çıkar düzeltilmez .. iş uzar xD

AlpReis

AlpReis

Üye
yazdığım hataları düzeltip linkleri ekliyorum bikaç saate ... bazı şeyler daha ekliycem ... fazla da değiştirmek istemiyorum sonra bi sorun çıkar düzeltilmez .. iş uzar xD
Aynen kardeş fazla kurcalamaya gerek yok, javayı f

--------------- Ekleme ---------------

Aynen kardeş fazla kurcalamaya gerek yok, javayı falan yükleme, gereksiz programları yukarıda arkadaş belirtti onları çıkar istersen, temalarda sadece dark yeter bence, ayrıca ben açılış resminide müziğinide pek beğendim

Ayrıca; Müziği Hafıza kartına bir klasör içine attım hepsini gördü, birde yeni sürüme ne olur daha sade yani fazla bişey yükleme hatta bundan uygulama çıkar (gereksizleri) isteyen sonradan kendisi kursun:oke:

ghost011

Üye

rompatcher auto problemini unutma kardeş...

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
rompatcher auto problemini unutma kardeş...

Aynen kardeş fazla kurcalamaya gerek yok, javayı f

Aynen kardeş fazla kurcalamaya gerek yok, javayı falan yükleme, gereksiz programları yukarıda arkadaş belirtti onları çıkar istersen, temalarda sadece dark yeter bence, ayrıca ben açılış resminide müziğinide pek beğendim

Ayrıca; Müziği Hafıza kartına bir klasör içine attım hepsini gördü, birde yeni sürüme ne olur daha sade yani fazla bişey yükleme hatta bundan uygulama çıkar (gereksizleri) isteyen sonradan kendisi kursun:oke:

autostart ı hallettim bikaç tema çıkarıym bi de file browser ı çıkarıym. telefonun orjinalinde olan yardım-hakkında gibi şeyleri çıkarmıyorum kullanan olabilir. ben bunların ram yediğini sanmıyorum

Enano

Üye
Kullandığım en sorunsuz cfw ve çok memnunum merak ettiğim birşey var bu revizyon .41 mi yoksa yeni port edilen .42 cfw üzerine yapılacak?

AlpReis

AlpReis

Üye
autostart ı hallettim bikaç tema çıkarıym bi de file browser ı çıkarıym. telefonun orjinalinde olan yardım-hakkında gibi şeyleri çıkarmıyorum kullanan olabilir. ben bunların ram yediğini sanmıyorum

Fw yükleyen birisinin yardıma ihtiyacı olduğunu sanmıyorum ama sen bilirsin, fw'nin stabilitesi bozulmasın yeter

berkcan_0

berkcan_0

Üye
şimdi bu yenilendimi eskisiyle ne gibi farklar var yüklemeye değermi? bide şu anaekrandaki widgetleri arttırmanın bir yolu varmı

ya şu ana menu çok kalabalık onları topladınmı yeni güncel cfw de birde n8 temasını silmedin galiba bi öncekini kullanıyorum 1 hafta once yükledim tekrar güncellemeye değermi birde ben sadece senin dediğin sistem klasörlerini sildim hafıza kartını çıkartmadım veya hard reset atmadım

terzim

terzim

Üye
öncelikle calısma super olmus elerine saglık ıkıncısıde msn yukleyemeyen arkadaslarım msn eklesın yardımcı olurum tesekurler

MSN VERMEYI UNUTMUSUM )[email protected]

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
şimdi bu yenilendimi eskisiyle ne gibi farklar var yüklemeye değermi? bide şu anaekrandaki widgetleri arttırmanın bir yolu varmı

ya şu ana menu çok kalabalık onları topladınmı yeni güncel cfw de birde n8 temasını silmedin galiba bi öncekini kullanıyorum 1 hafta once yükledim tekrar güncellemeye değermi birde ben sadece senin dediğin sistem klasörlerini sildim hafıza kartını çıkartmadım veya hard reset atmadım

yazdım işte farkları
pek bi fark yok istersen kur ama

ghost011

Üye
kurulu programları tekrar yüklemeyle uğraşmamak için bir önceki fw nin üzerine kursak olurmu?

dinarh

Üye
teşekkürler

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
Emeğine sağlık Virgo2000 bir önceki Fw'ni çok beğendik.Bununda diğerine göre artılarının olduğunun farkındayım.Akşam kurup deneyeceğim.Çok teşekkür ederim.

AlpReis

AlpReis

Üye
Kardeş emeğine sağlık yeni sürümü de deneyeceğim, teşekkürler

alper0642

Üye
virgo2000 kardeş eline sağlık, bu son güncellemende c6v20.nin 041 sürümümü yoksa 042 sürümünümü kullandınız?

metanilin

Üye
bende kurdum dayanamayıp java da çalıştı.. ovi başta sorun çıkardı sonra düzeldi
eline sağlık yanlız bi temam vardı 5800da kullandığım bütün ikonları da değiştiren çok güzeldi o ikonları değiştiremedi bu yaszılımda neyse ama idare etçez..
orjinal fwdeki gibi kayan contact olsaymış iyi olcakmış aslında ...:=)

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
bende kurdum dayanamayıp java da çalıştı.. ovi başta sorun çıkardı sonra düzeldi
eline sağlık yanlız bi temam vardı 5800da kullandığım bütün ikonları da değiştiren çok güzeldi o ikonları değiştiremedi bu yaszılımda neyse ama idare etçez..
orjinal fwdeki gibi kayan contact olsaymış iyi olcakmış aslında ...:=)

Kardeş kayan contact derken rehberden mi kastediyorsun?

metanilin

Üye

bu ekrandaki yukardaki contacts bar var ya sağa sola kaydırabiliyoduk istediğimiz kadar kişi ekliyerek onu kastetmiştim

Üst Alt