5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Sponsorlu Bağlantılar

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
şimdi kuruyorum ama bende jaf programı indirdim bugün daha kurmadım onumu deneyim yoksa seninkinimii

--------------- Ekleme ---------------

bunları yaprken tel açık mı olsun kapalımı usb bağlı olsun demi

hafıza kartı takılımı olsun

telefonu bulamıyor acil yoardım..

yaptım oldu süpermişşş yihuu:D:D:D

hızda süpermş yaa çok teşkkür ederim

Usta kendin çalmış, kendin oynamışın be. :kop2:

muratiince

Üye
kardeş öncelikle eline saglık az önce linki vermiştin ama şimdi link yok ben indirdim kurdum tele gayet güzel yalnız indirdigim diger cwler gibi bundada (msn ve facebook) çalışmıyor acaba bu sorunu çözmen mümkünmü birde bunun 4x3 menü olarak verebilmen mümkünmü veya benim yapabilcegim birşeyse yardımcı olursan sevinirim teşekkürler tekrar eline saglık

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
arkadaşım keylock,accel,phonetouch ve btswich(mavi bluetooth iconlu) bunları da ekleyebilirmisin arkadaşım tam menü ekran iyi olmuş sadelikte öyle süper link bekliyorum...

muratiince

Üye
link yok arkadaşlar nerden indiriyorsunuz ?
kardeş 1 saat öncesi link vardı yükleniyor diyordu bekledim naktım 5 dakkia sonrası link vardı indirdim kurdum teli incelerken yazdıgım hataları bildireyim dedim baktım tekrar link yok:naughty:

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
arkadaşım acaba bunun aynısını mı yapıyorsun eğer ki buysa çok iyi olur ve dediğim programları da ekleyebilirsen süper olur tam ekran menü felan hemen hemen herkes yükler...teşekkürler

muratiince

Üye
arkadaşım acaba bunun aynısını mı yapıyorsun eğer ki buysa çok iyi olur ve dediğim programları da ekleyebilirsen süper olur tam ekran menü felan hemen hemen herkes yükler...teşekkürler
benim indirdigim link bu

kardeş öncelikle eline saglık az önce linki vermiştin ama şimdi link yok ben indirdim kurdum tele gayet güzel yalnız indirdigim diger cwler gibi bundada (msn ve facebook) çalışmıyor acaba bu sorunu çözmen mümkünmü birde bunun 4x3 menü olarak verebilmen mümkünmü veya benim yapabilcegim birşeyse yardımcı olursan sevinirim teşekkürler tekrar eline saglık
arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olacak yokmu :sopa:

arkadaşlar link tekrar verilmiş indirin birde bana yardımcı olabilecek birisi olsa

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi

4x3 ve 5x4 ünü upload edeceğim şu an ilk 4x3 ü modlayıp uploadlıyorum yarım saate eklerim

arkadaşım keylock,accel,phonetouch ve btswich(mavi bluetooth iconlu) bunları da ekleyebilirmisin arkadaşım tam menü ekran iyi olmuş sadelikte öyle süper link bekliyorum...

dostum onları eklerdim ama fw nin daha genele hitap etmesi için orjinalliği bozmak istemedim ... söylediğin programları indirip de kurabilirsin bu fw ye

muratiince

Üye
4x3 ve 5x4 ünü upload edeceğim şu an ilk 4x3 ü modlayıp uploadlıyorum yarım saate eklerim
kardeşim cok sagol birde linki sen 1 saat önce vermiştin ama kaldırıp tekrar sundun 2ci kere bu yeni linkte degişiklik varmı birde benim sorunuma cevap vermemişsin (msn ve facebok çalışmıyor) bu konuda birşey söylememişsin yardımcı olursan sevinirim teşekkürler gerçekten harika olmuş fw
:yuru:yuru:yuru:yuru

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi

bu programları deneme imkanım yok ama çalışmamaları için bi neden de yok daha yeni sürümü varsa kurmayı dene

kardeşim cok sagol birde linki sen 1 saat önce vermiştin ama kaldırıp tekrar sundun 2ci kere bu yeni linkte degişiklik varmı birde benim sorunuma cevap vermemişsin (msn ve facebok çalışmıyor) bu konuda birşey söylememişsin yardımcı olursan sevinirim teşekkürler gerçekten harika olmuş fw

evet yalnız 1 değişiklik var ... Galerinin sadece images klasörünü görme modunu kaldırdım çünkü bu modla real playerda videolar görünmüyordu

muratiince

Üye
tamamda arkadaşım anlıyorum sana sorunumu 2 kez oldu yazıyorum ama sen sadece fw hakkında konuşuyosun sorunla ilgili hiçbir şey demiyosun yine soruyorum msn ve facebook neden çalışmıyor

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
tamamda arkadaşım anlıyorum sana sorunumu 2 kez oldu yazıyorum ama sen sadece fw hakkında konuşuyosun sorunla ilgili hiçbir şey demiyosun yine soruyorum msn ve facebook neden çalışmıyor

yazdım bu soruna cevap okumadın mı ... belki c6 v2 de çalışmıyordur dediğin programlar ... başka bi msn programı kur çalışır ... çünkü fw internete giriyor denedim az önce

qpel

Üye
bu fw yi denemedim ama kendi yaptığım fw de de msn çalışmadı yani aslında im+ programı çalışmadı ama nimbuzz çalışıyor bu fw yi pnht hiç iyi yapamamış inşallah sonraki sürüm daha iyi olur

muratiince

Üye
yazdım bu soruna cevap okumadın mı ... belki c6 v2 de çalışmıyordur dediğin programlar ... başka bi msn programı kur çalışır ... çünkü fw internete giriyor denedim az önce
çok msn programı indirdim ama öalışmıyor bir türlü bende facede çalısmıyor yinede sagol bekliyorum yeni linkleri teşekkürler

kadirkurtyesil

kadirkurtyesil

Üye
arkadaısm bağlantıdan atıyormu ses komutları çalışıyormu

hsahin4

hsahin4

Üye
Dostum bu sefer daha iyi olmuş, bu daha hızlı ve sade olmuş. İlk seferinde bildirdiğim sorunların hiçbiri yok.
Tebrik ve teşekkür ediyorum.
Arkadaş facebook çalışmıyor demiş ama bende çalışıyor. Ayrıca Gravity, Emoze çalıştırıyorum ve hiç sorun yok...
Bu konu ile ilgili ilk yorumlarıma bakarsanız, ilk defa facebook çalıştıran bir C6 portu gördüm demiştim...

kadirkurtyesil

kadirkurtyesil

Üye
ona göre indiricem çünkü çogu c6 fwsinde bunlardan biri veya ikisi yok

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
ona göre indiricem çünkü çogu c6 fwsinde bunlardan biri veya ikisi yok

ses komutları da çalışıyor ilginç bişeymiş bu ses tonu olayı .telefonu alalı ilk defa kullandım o da sen sordun diye hehe
bağlantıdan atma filan yok

Dostum bu sefer daha iyi olmuş, bu daha hızlı ve sade olmuş. İlk seferinde bildirdiğim sorunların hiçbiri yok.
Arkadaş facebook çalışmıyor demiş ama bende çalışıyor. Ayrıca Gravity, Emoze çalıştırıyorum ve hiç sorun yok...
Bu konu ile ilgili ilk yorumlarıma bakarsanız, ilk defa facebook çalıştıran bir C6 portu gördüm demiştim...

Bilgiler için teşekkürler.

muratiince

Üye
arkadaşım acaba face için hangi programı kullanıyorsun bana linki verebilirmisin teşekkürler

bodegas

bodegas

Üye
Ellerine saglık güzel bişeye benziyo hemen deniyorum birazdan yorum yaparım :)

SEKOLELE

eyvallah kardesim eline saglik

bu fw ingilizce ya

Üst Alt