5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

Eyvallah hocam. Yardımların için saol. Görselliğe biraz önem veriyorum. Aslında biraz önce anlattığım olay başka dosyalarda da oluyor. RM-356_52.0.007_prd.core.C0r dosyasını sadece 2 mb olarak çıkarıyor nokia editor. sen tam olarak çıarabiliyor musun? Ya da bunu tam olarak çıkarmak için başka bir program mı gerekli?

Konu Sahibi

valla c0r ile hiç oynamadım bilemicem o yüzden. zaten fw yi 5800 a portlayan c0r nin içeriğiyle oynamayın diyor

Arkadaşlar bilindiği gibi bu FW rakiplerinin en iyisi.Şimdi diğer FW'ler için uğraşan arkadaşlar alınmasın.Bu herkesin takdirini almış bir çalışma.Bu FW'nin tek eksik olayı mesaj okuyucunun ingilizce olması.Bunuda çözmek kolay.Meaj okuyucudan ayarlara girin orada Dil indir seçeneği var.Seçeneği işaretleyince nokia sitesine yönleniyorsunuz.Telefon modelinizi N96 girin 2 ayrı dosya var onları sırası ile indirin kurun.Mesaj okuyucan dili TÜRKÇE yapın olya çözülsün.Arayan sesi bile Türkçe Aylin oluyor.Hadi Kolay gelsin

Konu Sahibi

mesaj okuyucu da ekledim konuya

oviyi açıyorum güncelle diyor, güncelliyorum yüklenmiyor diyor, indirdim yine yülenmiyor diyor. Yardımcı olubilir mi
isiniz?

xraicon

Üye
usta yükledim eline saglık suan gayet iyi.deneyeyim bi sorun olursa belirtirim

usta dosya yöneticisinden dosya gönderemiyorum önceki fw de oluyordu bunda yok

shox

Üye
Problem benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama bu gün bluetooth ile müzik almaya çalıştım ama toplu gönderimlerde ilk birkaç müzikten sonra alışverişi kesiyor. Gerçi önemli bir sorun sayılmaz benim açaımdan aama bilmeni istedim sadece.

Birde hardformat eski haline döndürürümü döndürmezmi bir cevap alamadım

Son bir soru daha ev ekranına facebook nasıl ekleyebilirim yoğun olarak kullanıyorum çünkü ):

kardeş bak yeni versiyonları bekliyoruz ona göre...
inş en kısa zamanda yenisini yayınlarsında tlf yeniden doğar Anka Kuşları Gibi Küllerinden

Konu Sahibi
4. sayfada yazmıştım mevcutsa c6 fontunu buraya eklermisiniz?

nasıl anlamadım bu fw de kullanılan font u mu ekliym yoksa c6 font u diye başka bi font mu var ? n8 font u biraz değişik diye biliyorum sadece de c6 yı bilmiyom

slm hoca bu özellikleri n97 içinde yapabilirmisiniz

Konu Sahibi

hard format telefonu sadece ilk flashladığın ana döndürür (bu fw yi kurdugun ilk ana yani)
dosya gönderirken bir hata olmaması gerekli file browserla veya xplore ile göndermeyi dene
Facebook programı var forumda indir yükle bende kablosuz net yok o yüzden interneti giremiyorum ... bazen okulda işte giriyorum

--------------- Ekleme ---------------

slm hoca bu özellikleri n97 içinde yapabilirmisiniz

n97 telefonum yok o yüzden bişey demem doğru olmaz

kardeş bak yeni versiyonları bekliyoruz ona göre...
inş en kısa zamanda yenisini yayınlarsında tlf yeniden doğar Anka Kuşları Gibi Küllerinden

Fw gerçekten ilgi gördü ama ben de sık sık fw kurmaktan yana değilim. biraz kullanalım sonra değiştirebilirim biraz daha ... şu sınavlar bi bitsin

usta dosya yöneticisinden dosya gönderemiyorum önceki fw de oluyordu bunda yok

file browser dan veya xplore dan göndermeyi dene

Aaaa ayıpsın sınavlar öncelikli tabi...

AlpReis

Üye
Usta ellerine sağlık 4*4 kurdum kullanıyorum, kullandığım fw ler içinde gerçekten güzel bir fw diyebilirim, arkadaşında dediği gibi artık devamını bekleriz çok teşekkürler

bi kaç kabul edilebilir hata dışında çok büyük bir sorun yok. Fakat rompatcher auto patch özelliği çalışmıyor. Telefon her kapanıp açıldığında manuel olarak seçiyorum. Bu problem bi tek bende mi var yoksa tüm herkesde de var mi. Herkes de var ise eğer düzeltirsen çok makbule geçer kardeş diğer fwlere yönelmek istemiyorum

peki hoca bana gerekli dosyaları versende ben kendi telefonum üzerinde denesem olurmu.( tam ekran menü n8 meni ikonları ve diğerleri bana yardımcı olursan sevinirim. Herşey için yinede sağolasın ellerin dert görmez inşallah

Konu Sahibi
n8 ikon + tam ekran menü... n8 ikonları her fw ye uygun değil ona göre

ghost011

Üye

gerçekten güzel bir fw olmuş fakat rompatcherdeki problem bendede var, her kapanıp açmaya beep off için tekrar aktifleştiriyorum bunun bir çözümü varsa çok iyi olur yoksa güzelim fw'yi kaldırmak zorunda kalacağım...