5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (yeniler için anlatım ve dosyalar mevcut)

kardesim benim gördüğüm sorun şu 1- Nokia messagin e posta çalışmıyor ( servis şu anda kullanılabilir değil diyo ) 2- yazılım güncelleme yi sen mi kaldırdın mail benim için önemli de güncelleme yaparsam belki düzelir diye baktın göremedin

bu sorunları çözüp yeni linkler yüklersen yazıılımın gayet güzel hoşuma gitti emeğine sağlık yeni linkleri bekliyoruz

--------------- Ekleme ---------------

bu arada bir ricam daha var senden bunu da eklersen mükemmel olacak asıl herkes için geeekli olan ve wn önemlisi kendim için tuş kilidi kapalıyken yeşil kırmızı kamera tuşuyla müzik çalara müdahale ediliyo ya pro nun adı ne bilmiyorum ama xpress te olmaaı gereken bireşey bence ricam olur senden lütfen

bodegas

Üye

Dz Müsiz den bahsediyo arkadaş
Bakınız : http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...k-player-i-yonetmek-2-368907.html#post3085964

webersin

Üye
Fw gerçekten başarılı alper hocam çok beğendim önceden fw editlerdim kendime göre yapardım ama şenin fw çok beğendim eline sağlık

Fw gerçekten başarılı alper hocam çok beğendim önceden fw editlerdim kendime göre yapardım ama şenin fw çok beğendim eline sağlık
alper hoca??? benim fw,yi mi kastediyorsun, yoksa virgo kardeşinkinimi. eğer bizimki ise güle güle kullan kardeşim.
(virgo2000 kardeşte güzel bir çalışma sergilemiş, tebrik ediyorum)

webersin

Üye
alper hoca??? benim fw,yi mi kastediyorsun, yoksa virgo kardeşinkinimi. eğer bizimki ise güle güle kullan kardeşim.
(virgo2000 kardeşte güzel bir çalışma sergilemiş, tebrik ediyorum)

Konuyu karıştırmışım vallahi alper hoca seninkiydi konuyu açan kardeşim kusura bakmasın

lllete

Üye
senin telefonla ilgili bi sorun .. böyle bişey hiç başıma gelmedi. orjinal 5800 yazılımı kuruluyken kapanmıyo muydu ?

Hayır olmuyordu. Ya uf gercekten cok sinirim bozuluyor. Orjinal 5800 kullanıyorum ya. Mesaj yazarken falan herhangi bişey yapmasam bide 5-10 dk da bir telefon kapanıp açılıyor

kardeşim yanlışın var bende sorunsuz çalışıyor kulagına yakınlaştırınca kapanıyor bir sorun yok onda

AlpReis

Üye
Şu anda bende bir sorun yok sorunsuz devam

bende slick calısmıyor msn girmiyor disconnected diyor sorun bende yazılımdamı ?

AlpReis

Üye
bende slick calısmıyor msn girmiyor disconnected diyor sorun bende yazılımdamı ?

Yaa MSN zaten V52 de çalışmıyor şimdilik genel bir sorun bildiğim kadarı ile

--------------- Ekleme ---------------

Yaa arkadaşlar dikkatimi bişey çekti sizde de oldumu, sabah kaltığım zaman telefon ekranında bir mesaj gönderildi ücret 0 TL yazıyor bir yere mesaj mı gönderiyor nedir sizde de oldumu bu

Arkadaşlar ilk defa yazılım atıcam telefonuma bunu yüklemeyi düşünüyorum yorumları okudum baya iyiye benziyo bi kaç sorum var original v52 ye dönebilirim tekrar demi servis için felen, bu java programını kusursam javalar sorunsuz açılır dimi?
bide mümkünse daha fazla ekran görüntüsü eklermisiniz? menü ev ekranları müzik çalar felen şimdiden çok teşekkürler

AlpReis

Üye

V52'ye tekrar dönebilirsin, bunu kur bence şimdiye kadar neden kurmamışım diye hayıflanacaksın

sado_27

Üye
sorun yaşayan arkadaş varmı acaba ıcınız de yoksa ben kendı yaptıgım cfw sılım bunu kurcam

AlpReis

Üye
Yaa genelde sorunsuz, işte orjinaline göre şarjı az gidiyor (sanırım bu normal) başkada pek sıkıntısı yok gibi, birde benimik sabahları bir yere 1 adet sms göndermiş oluyor ama nedir anlamadım daha benden başkada böyle olan yok sanırım, genel olarak stabil bir fw

sado_27

Üye
orjınallerde tel ılk acılısta nokıa ya msj gonderıyor sakın o olmasın daha dosrusu senınkı herzaman mı aynı

sado_27

Üye
msn sorunu olan arkadaşlar nımbuzz veya ebuuddy yı denedılermı acaba ben denemedım henuz bı deneyın belkı onlar calısır ovi de var zaten

AlpReis

Üye
msn sorunu olan arkadaşlar nımbuzz veya ebuuddy yı denedılermı acaba ben denemedım henuz bı deneyın belkı onlar calısır ovi de var zaten
Nimbuzz, skype ve fringde bir sorun yok, sadece msn bir süredir girmiyor, çokta önemli değil benim için

sado_27

Üye
ozaman cfw sorunsuzdur yapan arkadaşa teşkurler