5800 c6 koş içeride hemde v52 dosyalarına gerek duymadan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

polat558

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler 5530 icin olanını sabırsızlıkla bekliyorum hatta şimdi isdiyorummm v32 icin

kardeşim 5530 için olanıda çıkmışıtır bilmen gerekn tek şey açılışta orjinal dil ingilizce seçlidir dil seçenklerinden türkçeyi secersen sorun yaşamazssın konu onay bekliyor onaylansın indirirsin hayılır olsun

astroerol

astroerol

Üye
yükleyenler varsa kısa bir bilgi verebilirmi :)

alper0642

Üye
polat kardeş aldığım yerde demişsin cevabında, aldığınız yeri yani kaynağı söyleyebilir misiniz? bende iki fw yayınladım forumda ve ikiside pnht.den alıntı ve kaynaklarını yazmıştım, eğer sizce de uygun ise alıntı yaptığınız yeri söyleyebilir misiniz?

SEKOLELE

reklama girer kardes

polat558

Üye
    Konu Sahibi
polat kardeş aldığım yerde demişsin cevabında, aldığınız yeri yani kaynağı söyleyebilir misiniz? Bende iki fw yayınladım forumda ve ikiside pnht.den alıntı ve kaynaklarını yazmıştım, eğer sizce de uygun ise alıntı yaptığınız yeri söyleyebilir misiniz?
olur kardeşim phnt den alıntıdır yazmayı unutmusum kusura bakmayın

alper0642

Üye
reklama girer kardes
sayın admin ve moderatörlerimiz pnht konusunda tölerans tanıyorlar, zira bu işin temeli orada atılıyor, o yüzden pnht.de yayınlanan linkini bile kaynak olarak gösterebilirsiniz.

polat kardeşim senden de pnht.den aldığın linki yazmanı istesek sanırım haddi aşmış olmayız, kaynağından bakmak incelemek istiyorum. hoşgörün için şimdiden teşekkür ediyorum. (özelden de gönderebilirsin, ama burada yayınlarsan en azından kim nereden alındığını merak ederse bilgilenmiş olur.)

admin ve moderatörlerimizin bu töleranslarından dolayı ayrıca kendilerine teşekkür ediyoruz, hiç olmazsa ne nereden geliyor biliyoruz. sizlere de teşekkürler.

bu arada fw.yi yükledim. yüklemeden önce 4x5 menü yaptım, ovi maps 3.6.10wk48 entegre ettim, keylock, autoinstaller Türkçe, filebrowser 4.05 Türkçe, btswitch, kinetic scrooll (kaydırma çubuğu) ekledim. bütün bunlardan sonra;

-ram açılış, 54 mb (ramblow ile temizledikten sonra 57 mb oldu)
-c açılış 79 mb
-açılıştaki ram sayma animasyonu sanki pc açılıyormuş gibi ancak gerçek bilgileri göstermiyor, animasyona yüklenen bilgileri gösteriyor.
-performans hızlı.
-kamera, müzik çalar (ayarlar vs.) sorunsuz.

Bu hali ile kullanmak isteyen arkadaşlara öneririm.

POLAT KARDEŞE TEŞEKKÜRLER EMEĞİ İÇİN, güzel bir çalışma ile bizleri bilgilendirip istifademize sunduğu için.

SEKOLELE

java runtime yuklenmiyor ben yuklemistim java oyunlar vs. hicbiri calismiyor

astroerol

astroerol

Üye
sayın admin ve moderatörlerimiz pnht konusunda tölerans tanıyorlar, zira bu işin temeli orada atılıyor, o yüzden pnht.de yayınlanan linkini bile kaynak olarak gösterebilirsiniz.

admin ve moderatörlerimizin bu töleranslarından dolayı ayrıca kendilerine teşekkür ediyoruz, hiç olmazsa ne nereden geliyor biliyoruz. sizlere de teşekkürler.

bu arada fw.yi yükledim birazdan paylaşırım görüşlerimi

sevinirim kardeş düşüncelerini paylaşırsan yükle ona görede biz yükleyelim :) bilmiyorum yüklemesini ama bakarak ögrenecegiz artık :):heyo:

polat558

Üye
    Konu Sahibi
java runtime yuklenmiyor ben yuklemistim java oyunlar vs. hicbiri calismiyor
kardeş java zaten yüklü sistemde ayrıca oyunlarda sıkıntı yok bence yukledgın oyunlar sorunlu olabılır ben yukluyorum ve oynuyorum

SEKOLELE

reklam yapmak istemiyorum ayni oyunu baska fw de kurdum calismiyo kardesim

--------------- Ekleme ---------------

baska fw de calisiyo pardon duzeltiyorum

--------------- Ekleme ---------------

yukleyen arkadaslarda ayni sorun var mi yazarlarsa sevinirim belki bi care bulunur.

polat558

Üye
    Konu Sahibi
oyunun ismini alabilrimiym o reklama girmez heralde

SEKOLELE

pes2010

polat558

Üye
    Konu Sahibi
şimdi hemen kendi telimde deniyorum kardeşim

SEKOLELE

tmm ilgilendigin icin tesekkurler

polat558

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim valla bende acılıyo bi hard format cek duzelmsse uygun bi java runtime indir netten

alper0642

Üye
bu arada fw.yi yükledim. yüklemeden önce 4x5 menü yaptım, ovi maps 3.6.10wk48 entegre ettim, keylock, autoinstaller Türkçe, filebrowser 4.05 Türkçe, btswitch, kinetic scrooll (kaydırma çubuğu) ekledim. bütün bunlardan sonra;

-java uygulamalar çalımıyor, sekolele kardeşin dediği gibi bende de çalışmadı. sonradan java dosyasını yükleyemezsiniz, dahili bileşen hatası alırsınız.
-tam ekran q klavye var ama Türkçe karakterler yok.
-ram açılış, 54 mb (ramblow ile temizledikten sonra 57 mb oldu)
-c açılış 79 mb
-açılıştaki ram sayma animasyonu sanki pc açılıyormuş gibi ancak gerçek bilgileri göstermiyor, animasyona yüklenen bilgileri gösteriyor.
-performans hızlı.
-kamera, müzik çalar (ayarlar vs.) sorunsuz.

tesbitlerim bunlar

POLAT KARDEŞE TEŞEKKÜRLER EMEĞİ İÇİN, güzel bir çalışma ile bizleri bilgilendirip istifademize sunduğu için.

SEKOLELE

aynn kardesm senn fw yi kullaniyom ben

alper0642

Üye
java sorunu yaşayan arkadaşlar bu fw.yi kullanmak isterlerse NokiaFirmwareEditor ile java yı kendileri entegre edebilirler. öyle yaptım ve java uygulamaları çalıştı, hemde java 2.0 entegre ettim.

polat kardeş önerilerim için umarım kızmıyorsundur, genel açıklama niteliğinde yazıyorum. şayet karşıt bir görüşün varsa saygı ile karşılar ve susabilirim.

polat558

Üye
    Konu Sahibi
java sorunu yaşayan arkadaşlar bu fw.yi kullanmak isterlerse nokiafirmwareeditor ile java yı kendileri entegre edebilirler. öyle yaptım ve java uygulamaları çalıştı, hemde java 2.0 entegre ettim.

Polat kardeş önerilerim için umarım kızmıyorsundur, genel açıklama niteliğinde yazıyorum. şayet karşıt bir görüşün varsa saygı ile karşılar ve susabilirim.

yok kardeşim sorun yok özelden bir msn gelsene entegre ile ilgili bir sorum olcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt