sayın admin ve moderatörlerimiz pnht konusunda tölerans tanıyorlar, zira bu işin temeli orada atılıyor, o yüzden pnht.de yayınlanan linkini bile kaynak olarak gösterebilirsiniz.
polat kardeşim senden de pnht.den aldığın linki yazmanı istesek sanırım haddi aşmış olmayız, kaynağından bakmak incelemek istiyorum. hoşgörün için şimdiden teşekkür ediyorum. (özelden de gönderebilirsin, ama burada yayınlarsan en azından kim nereden alındığını merak ederse bilgilenmiş olur.)
admin ve moderatörlerimizin bu töleranslarından dolayı ayrıca kendilerine teşekkür ediyoruz, hiç olmazsa ne nereden geliyor biliyoruz. sizlere de teşekkürler.
bu arada fw.yi yükledim. yüklemeden önce 4x5 menü yaptım, ovi maps 3.6.10wk48 entegre ettim, keylock, autoinstaller Türkçe, filebrowser 4.05 Türkçe, btswitch, kinetic scrooll (kaydırma çubuğu) ekledim. bütün bunlardan sonra;
-ram açılış, 54 mb (ramblow ile temizledikten sonra 57 mb oldu)
-c açılış 79 mb
-açılıştaki ram sayma animasyonu sanki pc açılıyormuş gibi ancak gerçek bilgileri göstermiyor, animasyona yüklenen bilgileri gösteriyor.
-performans hızlı.
-kamera, müzik çalar (ayarlar vs.) sorunsuz.
Bu hali ile kullanmak isteyen arkadaşlara öneririm.
POLAT KARDEŞE TEŞEKKÜRLER EMEĞİ İÇİN, güzel bir çalışma ile bizleri bilgilendirip istifademize sunduğu için.